edaisikkaya 2,5 aylık kızım var ve neredeyse 24 saat tek yaptığı şey ıkınmak. ıkınmaktan üstten gazını bile çıkaramıyor, memeyi emzik yaptı ağzında çiğneyip duruyor tüm gün çünkü tek derdi kaka yapmak, deli gibi aç ama emmiyor ve sütüm ciddi anlamda azaldı ne yapacağım:(
hunilimomy edaisikkaya gaz problemi olduğu için ememiyordur gaz damlasi gaz masajı karnına ilik havlu koyabilirsiniz rahatladiginda zaten kendisi emmek isteyecektir
edaisikkaya hunilimomy hepsini denedim yapamıyor yaptı diyelim kakasını sonra tekrar başa sarıyor bidaha ıkınıyor
hunilimomy edaisikkaya tamamen rahatlayamadigi için başa sariyordur. Sadece gaz ikinma mi var yoksa mukuslu kaka deride döküntü gürültülü kaka uykuya dalmadan güçlük kaka da kan denk geldiniz mi siz süt ürünleri tükettiğinizde artıyorsa bu durum alerji olabilri
edaisikkaya falconsw hunilimomy günde 3 kere falan kaka yapıyor ve o üç kakayı yapmak 24 saatini alıyor. kanlı kakası yok
falconsw edaisikkaya gazı var galiba gazı olunca ememez gazını çıkartabildiginiz kadar çıkarın . Siziinde sütünüz azaldıysa bebeğiniz emmese bile 2 saatte bir sağım yapın birde emmese bile ağzında tutuyorsa tutsun . Rezene kimyon çayı için kuru hurma , kuru üzüm bol su için .
edaisikkaya falconsw ağzında tutup vakumlamadığı için sütümü azalttı sağım yapmak da mümkün değil kucağımdan inmiyor ne yapacağımı şaşırdım
Buseumayyy Doktora gidin durumu anlatın gaz damlası verir eğer gazda dediğiniz gibi başka bi sorunda olabilir emmemesi büyük problem çok küçük daha hatta gazlı bebekler daha çok emmek ister . Ben zeytinyağ sürmüştüm makata kabızsa çıkarmadı kolay olur gazı da rahat çıkarır diye doktor önermişti karnına o love you diye geçen masaj var onu yapın
edaisikkaya Buseumayyy yani memede kalmak istiyor uzun uzun ama dediğim gibi sütü vakumlamıyor 4-5 saat emmeden duruyor haliyle sütüm gelmiyor
hunilimomy edaisikkaya gaz damlasini değiştirebilirsiniz probiyotik ve gaz damlasi birlikte kullanın bazen çok iyi damla bebeğinize iyi gelmeyebilir deneme yanılma yoluyla maalesef bulunuyor
falconsw edaisikkaya sonuç olarak memeyi bırakacak hadi 30 dakika ağzında tutsun sonra bırakır yada Çek ağzından . İlk önce bir şekilde gazını çıkarman gerekli gazı çıkmazsa ememez . Benim kızımındq çok gazı olurdu ağlardı ememezdi bende gazını her altını açtığımda her beslenmeden sonra alırdım rahatlardı ( gaz için ilaç kullanmadım ) ve her yemeğine kimyon at rezene çayı tüketki yediklerin bebişe daha az gaz yapar . 2 saat tut sağım yap . hem emmez Hemde sağım yapmazsan sütün azalır sağım yapman şart . Birde kuru hurma kuru üzüm bol su ve protein agırlıklı beslen . Stres yapma inş sütün artar 🌸