Sevoinci Bebeğimin ayakları çok tombul ne alsam olmuyor var mı tombul ayaklı bebeklere öneri? Ben bulamıyorum iki hafta sonra on aylık olacağız bu arada
susunbebekuyuyo Sevoinci ev pandufu istiyorsanız trendyolda ellea bonna var çıtçıtı ayarlanabilir sıcacık tutar 4 senedir onu kullanırım hatta kreşe bile gönderirim giysin diye
gurturk Sevoinci bizimkinin ayakları da öyle ben park giydiriyorum bildiğimiz dümdüz nene örmesi patiği anca öyle
Sevoinci nazlimom_ yaşadığım yer küçük vicco yok maalesef,denemeden aldım internetten büyük aldım hatta pandufu yorumlarda kalıbı büyük deniyordu öyle seçtim ama maşallah o da olmuyor valla napcağımı şaşırdım yazın neyse de şu an beni çok zorluyor
gurturk Sevoinci ayakkabı giydirmiyorum zaten🤣 çorapları da o şekilde kullanıyorum hepsi sıkıyo sıkmaz diye aldığım hepsi sıktı
Asafveannesi1 Sevoinci benim oğlumda üstü şiş gibi tombik tombik 23 numara giydiriyorum tam oluyor Allah’tan erkek bebe yoksa yanmıştım 😄
Sevoinci Asafveannesi1 benim de eşimin de ayağı taraklı maalesef genetik ama keşke öyle olmasaydı çok zor olacak ilerde kendimden biliyorum☺️
Zeliff Sevoinci benim kızımında çok tombuldu deneyerek alıyorduk hep yoksa büyük numara da alsam olmuyordu kenarlardan sıkıyordu. Yeni yeni normale döndü internetten alabiliyoruz sizde deneyerek alın derim.
Sevoinci gurturk of sormayın aynıyız 😂 lcwde havlu çoraplar var bi onlar hem kalın hem de iyi geliyor sıkmadan
ipekvera Sevoinci benim bebişin de ayak ve baş çevresi ayına göre çok büyük. Aldığım takımın bedeni hep tam olur ama ayak ve baş olmaz. Başlıkları hep 3 ay daha büyük başlıklar
motherisbackk Sevoinci benim kızımında ayağının üstü böyle şiş şiş ev botu bile girmiyor ayağına gören tombulsa düz tabandır diyor bide😂😂 vicco almış benim arkadaş onunda bebeğinin ayağı öyle oluyormuş
Sevoinci motherisbackk off sormayın aynı durum vicco aldım ben de ama rahat edemedik yine de hani tam ısırmalık ama ayakkabı zor oluyor😂