Ecem__ Arkadaslar bebegimin burnu uyurken tikaniyordu buhar makinasi aldik faydasi oldu burnunu acti yalniz ne kadar calismasi lazim 2 saat calisitirip kapattim gece sureklimi calismasi gerekiyor.hic bir bilgim yok.
Ecem__ [silindi] resim cekemedim.beceremedim humidifer markasi beyaz bir top buyuklugunde.internetten 700 tlye aldik bu hafta
nazlimom_ Bebetonunmotheri merhaba bizimkide 5 gündür burnu tıkalı soğul hava nemlendiricide aldık ama hâla tıkalı bu damlayı damlatsak işe yarar mı
fbetul4270 Ecem__ ısı ve nem ölçer almanız lazım odanın nem durumuna gode makineyi açıp kapatmanız gerekiyor. Kuru hava gibi aşırı nemde hasta eder. 45 ila 65 derece arasında olması lazım
fbetul4270 Birde yerden 1 metre yüksekte olması gerekiyor ki iyi nem versin. İçine uçucu yağda koyarsanız odaya güzel kolular verir iyi olur
Ygmrss Eger nem yeterli seviyeye gelimce kapanma özelliği yoksa siz kapatin çünkü fazla nemde uyumak sabaha hasta uyanmaniza sebep olur. Ben ilk basta ne oldugunu anlayamadim tum eklemlerim agriyordu burnum tikanmisti nemdenmis megersem.
Ecem__ Ygmrss yaaa dun gece 2 saat calistirip kapattim esimde kizdi sen niye makinayi kapatiyosun.sabaha kadar calissin dedi.dedim annelere sorayim kullandiklari icin bilgi sahibidirler