O1Anne 14 aylık kızım son zamanlarda gece uyanıp uyumuyor saatlerce ayağımda sallıyorum bacaklarım uyuştu artık çok yoruldum sabtım kalmadı 😢
Kubraaybars O1Anne bu sıra çocuklarda var bi sıkıntı benim oğlum uyurdu geceleri sabah 9-10 a kadar geceleri hep mıkır mıkır 3 ay 17 günlük sabah 5.30-6 da açıyor gözleri mama içiyor sadece mesela ama hiç böyle bir bebek değildi 1 aydır ne güzel uyuyordu benden ben kalmadı oturdum mısır gevreği yiyorum
erbasgoktug O1Anne aynı dert bizde de var neredeyse 2 haftadır saat 5 den 7 ye kadar uyanığız sabrım tükeniyorrrrrrrrr 🥺
Kdm O1Anne bizde 11 aylığız iki haftadır aynı sorunu bizde yaşıyorduk bi de çalışıyorum çok yıpranmıştım dedim böyle olmaz uyku eğitimi vermeye karar verdim ve çok şükür geceleri sadece beslenmek için kalkıyor ve uyanmıyor . Sizin bebeğiniz de desteksiz uykuya ihtiyacı var bence sinyallerini veriyor olabilir
O1Anne Kubraaybars benim kızda akşam uyurdu 9 gibi sabaha kadar bir kez uyanırdı bazen hiç uyanmazdı uyandığı zmanda emer uyurdu ama bu son zamanlarda uykusu çok bozuldu benimde psikolojim alt üst olmuş durumda sinir hastası oldum 😭
gulsun-36 O sıkıntı 1 hafta öncesine kadar bende de vardı 4 ile 6 arası hep uyanıktık ki uykuları çok düzenli bir bebektir ne yapsam geçmedi kendiliğinden düzeldi gitti valla artık bebekleri anlamlandıramıyorum uğraşmıyorum bende ona uyum sağlıyorum mecbur 🤷♀️
O1Anne gulsun-36 benim kızda aynı gece 4 gibi uyanır altıya kadar sallarım ninni açıyorum telefonu istiyo mecbur veriyorum kucağına tutup öyle saatlerce sallıyorum pertim çıkıncada uyuyor😢
Kdm Oguzunannes yatağına koydum kendisi oynadı sonunda biraz ağladı sakinleştirdim tekrar yatırdım ve 80. Dk da uyudu. Bu şekilde devam ettik ama hala tam olarak oturmadı biraz zor uyuyor hep öyleydi zaten . En azından gece uyanmaları olmuyor artık uyku süresi de uzadı
Kdm O1Anne ben kendim uyguluyorum eğer başaramazsam ondan alacağım eğitim alanlarla görüştüm memnun kalmışlar .