Aksoylu24 Kızlar oğlum 4 ay 10 günlük oldu. 3 gündür gece ya bi kere uyanıyo. Ya da hiç uyanmıyor( mızırdanıyo aslında ama 20 30 saniye anca. Onda da gözleri kapalı) genelde akşam 9 gibi uyutuyorum. Uyutmadan önce de emziriyorum. Mesela bugün 4 te uyandım ben gittim emzirdim. Muhtemelen kendi uyanmayacaktı. Sorum şu Gece beslenmesini kendisi uyanmazsa eğer uyandırmama gerek var mı? Zaten sabah 7 civarı güne başlıyoruz genelde. Kilo alımı da iyi 2630 gram doğdu şimdi 7 kilo
Tazeanneyimbenn Aksoylu24 3.5 aylık bebeğim car uyanırsa yediriyorum uyanmazsa sabaha kdr hiç uyandırmıyorum sizkide büyümüş ztn kendi uyanmazsa uyandırmayın bence kesintisiz uyuyabilir
Mrv-nil Aman maşallah diyin hele ki atak evresinde böyle uyuması ne güzel 🧿 Gece beslememesi 7. Aydan sonra kesilmeli kilo alımı iyiyse diye biliyorum Henüz küçük yinede doktorunuza danışın ama bnce 1 kez rüya öğünü yaptırtın muhakkak
Aksoylu24 Mrv-nil maşallah Tabiki canım😂 ama bence bizimki daha atak evresine girmedi. Doktor konusuna gelecek olursak kendi doktorumuza randevu alıp gitmemiz gerekiyor. Aile hekimine sorsak o da çocuk doktoruna sor diyecek muhtemelen