37inci Akininannesi anason cayi anne sütünü artırır rahat uyumayi ve sakinlesmeye yardimci olur ,mide rahatsizliklarini gecirir,sindirim sistemini rahtlatir,tok tutar .bi cay kasigi anasonu 1 litre suyla kaynattıktan sonra herkes kullanabilir
Bebegimucizem Akininannesi küçükken uyumuyor diye veriyordum uykusu için ama işe yaramıyordu gaz için kullananı da duydum ki benm bebeğim kolikti ona da bir faydası olmadı. Onun yerine suyu kaynatma noktasına getir içine bir çay kaşığı kimyon koy bir dakika kadar kaynat altını kapatıp içine şeker at bir tane. Sonra onu tülbent gibi bişeyle süzüp bebeğine iki çay kaşığı ver. Kendinde iç sütüne geçsin bu çok daha etkili
Akininannesi sevgice büyüklerin tutkusu 🤨 karın ağrısına ve gaza iyi geliyormuş🤔 bebeğim henüz 21 günlüğüz
sevgice Akininannesi ay vermeyin ya anason çok masum bi bitki değil bebeğin kafasını bulandurmaya gerek yok😕
kaganannesi Bebegimucizem içine şeker mi? Bebeğe kimyonu geçtim hadi şeker nedir? Öneriniz ne kadar yanlış 21 gunluk bebek daha 2 yaşında değil şeker tüketmemeli çok küçük
Bebegimucizem kaganannesi bunu bir doktor tavsiye ettikten sonra youtubeda da gördüm. İbrahim Saraçoğlu veriyor tarifini. Bir tane kesme şeker gaz sancısını alıyormuş ayrıca bir çay kaşığı verdiğimiz kimyonlu suda ne kadar şeker olacak? 250 ml suya bir kesme şeker varlığıyla yokluğu belli bile olmaz