Barlss_ Oğlumun süt alerjisi olduğu için doktor 10 kutu aptamil özel mama yazdı. 6 bin lira ücret ödedik?
tulay-473 Barlss_ hayır adı üzerinde raporlu. bir lira bile ödeme cikmamasi gerekiyor. bizim raporumuzda da bi hata olmuştu ödeme cikmisti doktorumuzla görüşüp yanlışı düzeltmeleri gerektiğini söylemiştik. keşke ödemeden önce doktorunuzu arasaydınız 😞
Synmannesi Barlss_ asla bana kutu kutu verdiler bir lira ödemedim o mamayı kızım zorla yedi kustu yedi öyle böyle büyüttüm Allah yardımcın olsun canım para istenmez hemen gidin alın başka birsey yoksa durum içinde canım öğrenin
Barlss_ tulay-473 öyle bir rapor var. Neden ücret aldılar ki acaba ya sabah eczaneye soralım. Sistemden çıkmıyor mu zaten neden ücretle verdiler acaba
tulay-473 Barlss_ eczane sizin sıkıntınızı çözemez. çünkü raporların kodu vs bişeyleri oluyor. doktorunuzla görüşüp düzeltmeniz gerekir. iade edebiliyorsanız mamaları iade edin.
Barlss_ tulay-473 rapor e nabizda görünüyor neyi düzeltecek ki doktor. Reçete ile alakalı heralde. Zaten leş gibi bir mama çocuk yiyemedi iade edebilirsek edelim inşallah alırlar
tulay-473 Barlss_ görünür zaten e nabızda onda sorun yok. siz doktorunuzla görüşün ne demek istediğimi anlayacaksınız. malesef tadı kötü oluyor küf gibi kokuyor :/