demetusss Benim bebeğim iki aylık 2 3 saatte bir emziriyorum geceleri de uyumuyorum , aslında herkes o uyurken uyu diyor ama endişeliyim .. siz nasıl başa cıkıyorsunuz uyuyor musunuz enerjiniz nasıl
etuerk demetusss gündüzleri evde yapılacak bir şey ypksa uyurdum geceleri yeri geldi 7 de uyudu hemen ardından uyudum iyi ki de uyudum sütüm oldu dinlendim bu arada 3 aylık hals aynı devam ediyorum
Kubraaybars demetusss valla 3 ay 17 günden sesleniyorum sadece mama içmesine rağmen bi yarım saat kırk dakika önce yine uyandı mamasını içti oynuyor uyuyun bacım uykuya hasret kaldık..
adaatuna demetusss 36 günlük bebeğim var geceleri 5 saat uyuyabilir dedi onu yatırıp bende yatıyorum temiz 5 saat uyku çekiyoruz🤗
sgs Benim bebede aynı 34 günlük gün içerisinde yarım saat bir saat uyudugunda evde yemek yoksa onu yaparım yoksa yatar dinlenirim gerçekten dinlenmek süt üretimi için iyi geliyor
User23773737 Ay aşısını olana kadar süperdik şimdi 2 ay 6 günlüğüz verem aşısını olduk nevrim dönmekle kalmadı dünyam başıma yıkıldı uykusuzluğu damarlarıma kadar hissettim 😂
Prematureannesi2 User23773737 peki sabah bizim 2. Ay aşımızın olmasıyla sizin yorumun tesadüflüğü ve uykumun kaçması 😀😀
adaatuna demetusss 19:00da yatırıyorum 00.00a kadar sonra emzirip altını alıyorum sabah 6ya kadar kesintisiz uyuyo :)
Aleyna26_asena @“demetusss” benim bebeğim ,4.ayina giriyor zamanla düzene giriyor gece birlikte uyuyoruz sabah 9da kalkıyoruz gecede bikere uyanıyor ağlıyor ztn o sıra uyanıp emizirip yatırıyorum bu sayade bende uykumu almış oluyorum
Aleyna26_asena @“Kubraaybars” benimde 3ay 17gunluk ben uyku duzeni yaptım canım gece saat 10da yatıyor sabah 9a kadar uyur sadece acikirsa 5de kalkar emer yatar 🤣
aslanaras adaatuna nasıl düzeni sağladınız benim bebeğim 2.5 aylık en başından beri hiç uyumadı saat başı kalkıyor gece 2ye kadar uyumuyor
Aleyna26_asena @“aslanaras” yani şöyle canım hergun aynı saatte uyutuyorum beyaz gurultuyle ayretten odayı karanlık tutuyorum vede kundakla
adaatuna gozdegunduz 1,5 saatte bir uyuyor ortaalama. Bazen yarım saat bazen 2 saati buluyor. Uyuduğu zaman 2-3 saat uyuyor. O kalkmazsa 3.saatte ben uyandırıyorum emzirmek için.
Seher11 Benim de bebeğim 25 günlük 5-6 saat uyuyor uyandırmıyorum geceleri kendi acıksa uyanır zaten. Gündüz zaten saat başı memede. Uyutmadan güzelce doyuruyorum ona 5-6 saat yetiyor.