Kızlar bir konu hakkında zamanınızı alacağım hakkınızı helal edin belki aranızda yaşayanlar vardır kızım 9 ay 4 günlük 20 şubata dünyaya geldi bugün 9 ay kontrölü vardı sağlık ocağına götürdüm kilosuna boyuna baktılar kilosu 8 kilo dedi boyu ise 68cm dedi boyunun kısa olduğunu söyledi dönemine göre 70 olması lazımmış dedi hemşire ama canını sıkma dedi zamanla alır dedi ben zaten daha önce de düşünmüştüm kızımın sanki böyle kısa basık göründüğünü eltim falan da söylemişti ben veya eşim biz kısa değiliz boyumuz var hani genden geliyor diye düşünürsünüz diye söylüyorum geçen ay çocuk doktoruna götürdüğüm zaman bir sonraki ay gelirken bana sağlık ocağında boy takibini de getir demişti hemşire de bugün öyle değince hiç keyfim yok zaten mihra çok iştahsız bir bebek çok zor yediriyorum lüften çok samimi söylüyorum bu konu hakkında bilgisi olan yazsın d vitamini ve demir ilacı da var ocean markası hastanede kan verirsin dedi sonuçlarına bakar doktor eğer ki değerleri düşükse o yüzden yemiyordur dedi her sabah acaba ne yapsam akşama da aynı şekil ne yapsam diye düşünmekten de çok yoruldum daha fazla darlarla istemiyorum sizi merak ediyorum lüften yazın.