Eco22 Arkadaşlar dişlerim çok ağrıyor beynime vuruyor yani akşamları bayılıyorum resmen ağrıdan. İki tanesini çektirdim ama ağrılar daha bitmedi. Ağrı kesici olarak parol haricinde bişey içen var mı?
ilaydaaltann_ Eco22 ben emzirirken alveres kullaniyorum. Yani parol bi halta yaramıyor. Diş ağrısıni da alveres 5 dkkada kesiyor. Kullanirsaniz buzu ağrıyan dişinizin üzerine koyun gecicektir
fblt470773 Eco22 arveles dişimi cektirdigimde doktor vermişti iki tane içmiştim bı cektirirken bide gece uyutken maşallah çok iyi geldi birde tuxlu suyla bol bol gargara yapın
mamiyin Eco22 apranax plus direk keser ama çok kullanmayın kesinlikle güçlü bi ilaç olduğu için midenizi bozar, hamile değilseniz ve emzirmiyorssnız kullanın. Ama tabiki bunu yapmak yerine tekrar doktora gitmeniz daha mantıklı dişlerinizde başka sorunlar da olabilir
Elifdemir1907 Ağrıyan dişe pamuğa yada kulak pamuguna çin yağı damlatıp koyuyorum anında geçiriyor çok güçlü bir yağ ama o anlık geçiriyor 15 dk yarım saat sonra tekrar agriyabiliyor onun haricinde novalcin var ama emzirenler içemez
Fatmazel43 Tam ağrıyan dilinize karanfil yağı sürün. Çok güzel uyuşturuyor. Ağrı falan hissetmiyorsunuz
Eco22 Teşekkürler hepinize arveles vermedi doktor verse hemen kesiyor benimde ama sorucam yazıp çocuk dokturumuza
bananeabiya Eco22 canım kötü niyetle yazmıyorum ama evde var mı kullanır mısınız bilmiyorum da çok geçmezse azcık pamuğa rakı damlat bas. Ben önceden yirmilik çıkartırken kafayı yiyecektim mecbur bastım ama ağrı falan kalmadı.