nezosfab Kızlar hadi herkes doğumunu tek bir cümleye sığdırsın ben başlatıyorum😂 (18 saat çekilen suni sancı sonrası mükemmel bir kavuşma🥺)
Antiozenti nezosfab Acidan bayilma esigine gelmisken,kızımla birlikte yeniden dogdum hiç acı çekmemiş gibi🫶🏻🥹
Caglarefe nezosfab 10 saat doğum sancısı ve sonunda tüm acılarımdan sıyrılmışçasına tabiri caizse cenneti kucaklayışım canım oğlum 💙
ilaydaaltann_ nezosfab 22 saat açılma olmadan susuz kanamasız gelmesini beklediğim, ve sonra mis gibi kokusunu çektiğim meleğim💜 ( zor da olsa normal yaptırdılar)
Hayalet_99 ilaydaaltann_ benim de hastaneye yetiştiğim de 9 cm acilmam vardı az kalsin ambulansta diğuruyordun 😅
Mihra04 ilaydaaltann_ aynı şekil suyum geldi 2 kere suni sancı verildi açılmam yoktu zorla doğurtular
[silindi] nezosfab sancı acı sonda kavuşmak ve mutluluk sancıyı çektim sonrada sezeryana alındım🥹ama çocuklarım için değer
FirdevsHaniminKiziKonusuyor nezosfab bir daha asla çocuk yapmayacağım dedirten sancılı bir işkence türü
kizannesi06 nezosfab sabahın ilk ışıklarıyla güneş gibi doğdu hayatıma 7de🥰 Şuan saat 4 hala güneşi bekletiyor o ayrı 😅😅😅
hnnl İlk doğum 1 saat 2 inci 4 3 üncü 3 saatte kesiksiz dikişsiz normal dogum 3 üncü de hiç doğurmamış gibiydim ☺️