Asel1211 Merhaba bir sorum olucakti siz annelere..ayın 26sinda bebeğim 2 aylık olucak.bebegim sürekli tavana yada bir noktaya bakıyor konuştuğum zaman arada bir benimle göz teması kurup gülüyor ama bu sürekli olmuyor bu durumu yaşayan varmı aranızda normalmi
eraysen Asel1211 sizi korkutmak istemem ama düzgün bir göz doktoruna goturmelisiniz hatta bu doktor üniversite hastanesinden olursa daha iyi çünkü özeller parayı alıyor tamam iyi bu ayda bisey anlasilmaz diyip yolluyor
eraysen Asel1211 bizde aynı süreçlerden geçtik çünkü göz doktoru birşey yok dedi ama sürekli bebeğimin ilgisi başka yerde ışıktaydı bana bakmıyordu doktor doktor gezdim hala geziyorum Allah’ım hiç birini size başka bebeklere çocuklara yaşatmasın 3 buçuk aylıkken gözlüğe başladık ve hala ne kadar gördüğünü bilmiyorum o yüzden ihmal etmeyin hangi şehirdesiniz bilmiyorum doktor tavsiye edebilirim kusura bakmayın uzun yazdım ama çok doluyum aynı tedirginliği yaşayan bir anne görünce duramadim
Lbsdamla Asel1211 çok normal benim bebeğim de öyleydi tavana bakardı ışığa bakardı o zamanlar hatta belki 3 4 aylıkken bile bakardı zaten iki aylık bebek öyle dakikalarca goz teması kurmaz vakti gelince göz muayenesine götürürsunuz o da rutin kontrol zaten
Lbsdamla Asel1211 hatta şu da aklıma geldi gözü dalıyor diye doktora anlatmistim tam da 2 aylık dönemde, Allah korusun epilepsi mi diye takmıştım kafaya doktor gözü daldığı anda video istemişti yollamistim ve birşey yok demişti
Sumeyyefurkan Göz teması kurması çok güzel canım benim oğlum dört aylık tavanda ışığa bakıyor odaklanıp doktor çok normal demişti dikatıni çekiyor demekki
Asel1211 Sumeyyefurkan ama çoğu zaman kucağıma alıp konuşmama rağmen hiç oralı olmuyo sağa sola bakıyor korkuttu bu durum beni
Sumeyyefurkan Olabilir canım benim oğlumda emzirirken hiç yüzüme bakmıyor canı isterse babasıyla göz teması kuruyor yeni yeni görmeye başladığı içindir içini ferah tut canım
Asel1211 eraysen 1.ayinda göz muayenesine götürdüm zaten devlet Hastanesi’nde herhangi bir sorun olmadığını söyledi ama bazı annelerden benim bebeğim her konuşmamda tepki veriyor diye yazınca acaba bir sorunmu var diye düşündüm yoksa bazen bana bakıp konuşunca gülüyor bugün emziği tutup sağa sola hareket ettirdim takip etti bir sure
Fatmazel43 Asel1211 şu anda çok küçük zaten doğru düzgün bişey görmüyor. Buğulu görür etrafı bu yüzden çok normal. Sadece anne kokusunu alıp anneyi görürmüş az da olsa. Bizim kız da öyleydi otizm den korkmuştum. Şuan maşallahı var bakıyor gülüyor
barlasatamommy benim bebeğimde tam 2 aylık ve sizin anlattiginiz gibi.ben yazsam aynilarini yazardim😅 normal yani
berfiii Asel1211 benim bebeğimde dün 2. ayına girdi o da hep tavana bakıyor bazen baka odaklanıyor bir sorun oldugunu düşünmüyorum :) Allah bağışlasın🤍
Asel1211 @“Lbsdamla”#p28604787bazen konuşmalarına tepki veriyor gülüyor özellikle ablasına yapiyo ama nazende kucağıma alıp yakinlatirdigim halde bile gözüme bakmayip sürekli yukarılara bakıyor o korkuttu beni
aysegulce Asel1211 bunlar için çok erken güzel anne çok kuramaz zaten küçücük sürekli boş zamanlarında konuş ilgisini çekmeye çalış biz 3 aylık olduk 4. Ayimiza gün sayıyoruz ben konuştukça artık heyecanlanıp gülüyor daha yeni yeni 🥰