iyeetg beyzacmvrc bakımsız derken o anlamda değil hani temizlik açısından olan bakımsızlık değil hani renk göze hitap etmesi falan o yönden bakım demek istedim
beyzacmvrc iyeetg anladım ☺️ ne bileyim ya makyaj falan tamam da kapalıyken de oje surmemizi isterler mi akıllarına gelir mi cidden yani eşiniz mi dedi merak ertm benim eşim nefret ediyor midesi bulanıyor ona eminimde yani
iyeetg beyzacmvrc kaaplıyım ama sadece evde eşim görüyo. Eşim bişey demedi ama hani bakış ve yaklaşımından anlayabiliyorum
rukiyegarip35 iyeetg bende kapalıyım tırnak uzatmayı oje sürmeyi çok severım ama esım hıc sevmiyor bende adetli iken sürüyorum sadece parlatıcı normal günde namaz kıldığım ıçın çıkar gerı sur yapamam oje dayanmaz vakıtler peş peşe geliyor sanki bekarken her rengını kullanmışım dir ama en çok bordo 😂
iyeetg rukiyegarip35 kendinden başka bir erkek görürde hoşuna gider diye kıskanıyordur. İhtimallerden biri bu ama sevmeyen erkek yoktur çünkü oje gerçekten eli olduğundan daha kibar gösterir ve kibar elde heriflerin hoşuna gider🤭
Asel5Lina iyeetg her ay kendime makinğr yaptırıp frenç yaptırıyorum kuaförde bu kendimi iyi hissettiriyor gerçi freçler çok durmuyo sürekli biberon yıka temizlik yemek vs ama olsun bakımlı duruyo tırnakların sonuçta😍😍
iyeetg Sudecmn tesekkür ederim zaten bu markayı kullanıyorum . Ozmn bu hafta bi A101 e uğramak lazım🤭
Yagmur_24 Antiozenti tabiki siliyolar allah gecinden versin de neden moral bozuyorsunuz merak etmeyin bu işi yapan insanlar allah imanıyla dolu neden silmesinler bir kula neden böyle günaha girip haksızlık etsinler.. cidden çok ayıp yaptığınız şu an
Yagmur_24 iyeetg çok temiz çok zarif elinize çok yakışmış arada insana moral oluyor gerçekten kendisini iyi hissettiriyor küçük detaylar.🌺🥰
Guzelanne19 Kocam sevmes asla aklına gelmez diyenlerin safligina yanayım öyle fenalarkii imkanı yok bunun.. hepinizin kendi tırnağımı protez yada takma olan yokmu bende takma kullanmaya baslicam kendimi kini kökünden kesiyorum tahammülüm yok
iyeetg Guzelanne19 demi bende aynı böyle düşünüyorum kim olursa olsun ojeyi ele yakıstırır çünkü gerçekte eli daha kibar ve çekici gösteriyo . Eşim sevmez diyenler kusura bakmasın hemde çok seviyo ama ya kısskanıyodur yada heveslenip dısardada sürmeyin diye veya parası cebinde kalsın diye🤭 tabi başka sebeplerde vard8r ama sevmiyodur diye bişey yok
Deletedmom_110 iyeetg namaz kılıyorum adette görmüyorum bayadır 3 aydır oje de süremiyorum ama 3 ayda bir manikür pedikür ayda bir kas bıyık ağda gidiyorum adet olduğumda renkli sürüyorum böyle ve kısaltıyorum sürekli yemek vs bebek bakımı 2 çocuk malum törpüle eşitleyip kısaltıyorum suan
iyeetg mobesebesir belkide eşiniz fazla titiz ama siz bence uzatsanız bile temizliğe dikkat edersiniz
Yagmur_24 Antiozenti ne alaka bacım neden çıkarılmasın çıkarırlar yıkayanlar ayrıca ailenden de yıkıyolar ya saçmalamışsınız bariz neyse ya ben neden cvp veriyorum he diyorum
Deletedmom_110 Yagmur_24 çıkarılmıyor bizzat yaşandı orda yıkarken oje bulundurmuyorlar malesef gasilhanede.
Forumunsultaniasude Yagmur_24 Kuzum bi olay yaşandı bununla alakalı protez olduğundan çıkarılmıyor abdest açısından söylüyor olabilir Geçersiz olduğundan. Bu konu hakkında post açılmıştı aslında gereken açıklama yapmıştı din görevlisi hocamız ❤🌸 Ama haram diyenler vs katılmıyorum niye haram olsun bide bu ne bu kadınların birbirini acımasızca yorumlaması ne güzel işte kadın kendine bakıyor haram olan birşey varsa kıskançlıkları 😃