Zeydininannesi Eşimin küçüklük yün kazağı çocuğun beyaz kiyafetleriyle karışmış oğluma giydiriyordum yumusacikti oda beyazdi 60 derecede yıkadım sünmüş incelmis ne yapmam lazim ya cok üzüldüm 🥺
bucocukac_ Zeydininannesi belli ki sizin için çok önemliydi ama ne yazık ki yapılacak bişey kalmamış eski halini alması imkansız
sevvalaydn Zeydininannesi bende bilmeden öyle atmıştım bir kazağımı çuval gibi çıkmıştı 😅maalesef gitti artık
Sebusebu Zeydininannesi ay daha evli değildim babam beymenden o zaman ciddi bir rakam vererek yün kazak almıştı kendine kalın. Neyse annem bunu yanlıslıkla 60 mı 90 mı ne atmış yıkamış (daha hiç giyilmeden) abartmıyorum kazak bir cıktı 2 yasındaki cocuk kazağı 😂😂 annem bi yandan ben bi yandan cekiyoruz açılsın düzelsin diye maalesef en fazla 4 yaşa cıkarabildik 😂 geçmis olsun
Zeydininannesi bucocukac_ evet kayinvalidem vermisti of ya çok üzüldüm yumuşatıcı da bekletsem buraz toparlamaz mı sizce
bucocukac_ Zeydininannesi bende bebeğimin örgü battaniyesini yanlışlıkla beyazlarla yıkadım her yolu her söylenileni yaptım daha beter oldu maalesef geri dönüş yok
Zeydininannesi Hayır bide kayinvalidem diycek 32 senedir bozulmayan kazagi bozdun tebrikler haklida yani🥲😂😂
Zeydininannesi Teşekkür ederim kizlar neyse artık canımız sağolsun 🥲cok inceldi yumuşaklığı gitti küçülme yok 🥺