minikobebegim00 1 sene boyunca tek başınıza yapabilir miydiniz? Benim ehliyetim olsaydı çok zorlanmayabilrdim belki ama o da yok. Heryer uzak. Kışın çok zor yazın da zor sayılır.
Melekhnm minikobebegim00 eşiniz göreve öi gidiyor benimki 6 Ay olarak gitti, bi buçuk ayı eğitim dşye geçti şu an 4 aya yakındır yalnızım eşim daha 4 ay sonra gelecek bebeğim 25 aylık yapyprum tek başımayım gurbette
Krizinka_5 minikobebegim00 bende bir yıl yenidoğan bebeğimle tektim online sipariş verdim yiyecekleri hastane falan ihtiyaç olmaz inşallah olunca da mecburen taksi otobüs gidiyordum
Melekhnm minikobebegim00 mecbur olunca yapıyorum nr yazık ki zaman herseyin ilacı insan alışıyor, markete pazar kendim gidiyorum çocukla
Gamzelim123 minikobebegim00 ailem köyde yaşıyor. Kayinvalidemle altı üstlü oturuyoruz. Ama inanın hiç faydaları yok bana. En ufak biseye ihtiyaç duyduğumda ailemden yardım istiyorum. Yürüme mesafesinde ne market ne fırın nede otobüs var. Alışverişimi yapayım. O yüzden market alışverişini 3 aylik olacak şekilde yapıyorum. Ekmeğimi fazla fazla alıp difrize koyuyorum.
emineyade minikobebegim00 seninkinden daha küçük bebekle ben tek başıma yaşıyorum benimde ehliyetim yok zorlanmıyorum dahada güçlü olmam gerekiyor çünkü birde babayla büyütüyormussun daha şanslısın bu yalnız olmak değil ki en azından.