Eceerva Bizim kız 5.5 aylık dönüyor masallah köşeye gelip eliyle tutunup kalkmaya çalışıyor Allah korusun bı kaza yaşamaktan korkuyrm şimdilik kalkamaz gibi ama bilemiyrm da
gly57 Eceerva 7.5 aylıkken şuan 8 aylık olmaya 3 gün var. bizimki tutunup kalkıyor. sarkıyordu. tutunup kalkarsa kalktığını gördüğünüz an sizde alt kademeye geçin bence 🤗 önce koltuk kenarları kucakta üstümüze yapışıp kalktı. beşikte görünce hemen indirdim
Eceerva Emeklemiyr bile daha ama sanki hareketli kafasını falan bayağı kaldrp bakıyor üstten az daha cabalarsa Allah korusun… Ama herkes geç indrmiş ben de bı sure daha bekleyip gözlem yapaym en iyisi
Bebegimm1 Eceerva benmki ahşap anne yanı büyük beşiklerden di 4aylıkken geçmişti bebegm çnkü dönmeye başlamıştı sizde geçin alt kademeye ordan düşmesi tehlikeli yüksek çnkü
Eceerva direnim_ yaaa ölüyüm ben hareketlerine sapsik bişey gülüyor kahkahalar atıyor ya ben eriyorum 🥴
Kaylas-mom Eceerva 6 aylıkken geçtik tutunuyor diye anlık oluyo böyle kazalar indirin alta daha rahat
incikko Eceerva 6 aylıkken tutunup kalkmaya çalışıyordu ve bir gün ansızın kalktı😂 o günden sonra alt kademeye geçtim