Derya_ Kizlar her gun kizim saat 9 gibi uyuyor 10’dan tekrar uyaniyor asla uyumuyor 12 1 e kadar ne yapmam lazim 4 bucuk aylik
sevvgi Derya_ sabahları güne kaçta başlıyor erken uyanması önemli, gün içindeki uykularıda iki saati geçmesin. düzelir belki öyle
Caglarefe Derya_ sabahları sen uyandır bebişi erken 8 de uyanmış olsun mesela. İki saat oyun beslenme uyku yaptır. En son uykusundan en geç 6-7 gibi uyanmış olsun duş aldır besleyip biraz oynayıp uyutmayı dene. Bide tam atak dönemine girmişya ondan zorluyo olabilir. Stres yapma her ay yeni bişey çıkıyo. Gündüz güzel uyursa iyi oluyo bide mesela bizimki bi ara yarım saatten fazla uyutamıyodum o zamanlar çok huysuzdu gecede uyumuyordu. Hamak aldım eve o biraz gündüz uykularını artırdı
ozmel Bende bekliyim burda aynı dert bende de var asla tekrar uykuya geçmiyo uykusu açılıyo 1 e kadar ayaktayız
Zehirs Bizde de aynı sorun var. 5 aylık. 10 dan sonra uyanırsa odadan çıkarmıyorum, ışığı açmıyorum sadece lambası var onu açıyorum. Açsa karnını doyurup tekrar yatırmaya çalışıyorum. Bazen uyuyor böyle yapınca bazende gece 1-2 -3. Rutin oluşturamıyorum