leylmom Kalbimizde delik var bunun için merak ediyorum yaşıtlarıyla arasında gelişim farkı var mı diye :)
zeyneperdag leylmom bız pazar gunu 2 aylık olcaz tam kılosu salı gunu olculdu 4.750 boyuda 55.5 cıkmıstı ama kılos genelde dogum kılosuna gorw degelendırıluyo bızm 2950kılonsogmustu doktor gayet ıyı demıstı kılosun bu arada erkek bebeil bzımkı
leylmom zeyneperdag oy maşallah Allah bağışlasın. Boyu benim kızla aynı. Kısa mı acaba bi fikriniz var mı. Bu ayın normal boyu 57 yazıyor ama
zeyneperdag leylmom bılmıyorum doktor bırsey demedı ama anne karnındayken boyu geeıden gelıyodu gelısımı 33den sonra gerıden gelmeye basladı bızım kılo almıyodu uzamıyodu 36haftalıken 33gorunuyodu
zeyneperdag leylmom ama dogdugunda 50cm dogdu ultrasonda yanlıs gorunuyodu sanırım hersey son zamanda dogdugu gunde kılosu3100gorunuyodu dokdu 2950 ustu uste hastaneye gıdıyodum bı gun 2509kılosı wrtesı gun 3000kılo cıkıyodu
leylmom tosbiksmoms hep derler ya zayıf doğan daha hızlı kilo alıyo diye demekki kisa dogan da oyleymis 😄 biz 52 doğduk 55 iz şuan . Maşallah 😍
leylmom zeyneperdag yok doktor bana da boyu hakkında bisey demedi ama demekki normal. Çok şükür kucağınızda artık . Rabbim sağlık versin 🥰
leylmom zeyneperdag yine çok yanılma olmamış canım yaa. Bi yakınımın ultrasonda 5 kilo diye sezeryanla aldılar 3 buçuk kilo bebeği😄
inan-472 leylmom amin sağolun rabbim bebeğinize tez zamanda şifa versin böbreğinde 3 tane taş var tedavi görüyoruz
zeyneperdag leylmom oo o daha cokmus bnımde kılosu onden gıdıyodu hep korkuyodum sezeryan olmaktan allaha sukur normla oldu