dmlhr2018 Yaşadığım yerde salı-çarşamba-perşembe dışında kan tahlili verilmiyor. Gebelik için vermek istediğimi söylesem alırlar mı? Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim
cennetkokulununannesi dmlhr2018 evet canım kan alma saati içinde gidersen alirlar aile sağlığı merkezinde iki sene hemşirelik yaptım canım😁 adet gecikmen mi var
Gamzelim123 dmlhr2018 dediğiniz günler dışında kan almazlar. Çünkü laboratuvar a toplu gönderim yapıyorlar. Salı çarşamba perşembe günü gidin boşa gitmemiş olursun
dmlhr2018 cennetkokulununannesi ay çok sevindim 😍 kesin dimi. Yok aslında gecikmem ama durumum biraz karışık kısaca özet geçeyim. 2 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef. Sonrasında adet oldum. Adetime 15 gün var gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı dün. Kafam çok karıştı kan verip rahatlamak istiyorum açıkcası bilginiz varsa bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
cennetkokulununannesi dmlhr2018 gebelik şüpheniz varsa tahlil verin içiniz rahatlasın. Hem kan değerlerinizede baktırın kürtaj olduysaniz rutin bakılsa iyi olur canım 💕🥰
esmerinadioya Bence aile hekiminizi arayıp öyle gidin yarın gidecekseniz Çünkü belirli günler saymışsınız demekki labaratuar a o günler gönderiyorlar kan örneklerini boşa gitmiş olmayın
Efe36annesi dmlhr2018 evet alırlar bende çarşamba verdim ama hala sonuç düşmedi e nabıza çok merak ediyorum
dmlhr2018 Sağolun arkadaşlar ama bu sabah 2 tane test yaptım negatif çıktı. Kan vermeye de gitmedim bu yüzden. Rabbim hayırlısını versin herkese