gozde41 Kızlar acil yardım 5 aylık bebeğim geceleri çok sık uyanıyor emmek için ondada iki dk emmiyor geri uyuyor ama tam dalamıyor daha ek gıdaya başlamadık mamada kullanmıyorum sebebi ne olabilir
aselparlaa gozde41 İnan ki formda 5 aylık bebekleri olan bütün anneler bunun cevabını arıyor. Ama bulamıyor . Uzamış 4. Ay atağı diye avutuyorum kendimi😀🥲 ne gece ne gündüz uykumuz var sıfır. Psikolojik olarak bittim bana aşırı bağımlı bir saniye inmiyor kucaktan . Afedersiniz eşim gelene kadar lavaboya gidemiyorum. Ve onda durma süresi kaç 10dk. 5. Ayla iyice çoştu napacağız inan fikrim yok.
gozde41 aselparlaa ay allah kolaylık versin hepimize bizimkide temas bağımlısı illa elimi falan tutucak yada bana dokunucak bıraktığım an uyanıyor dalamıyor kolay kolayda zaten
Busegr Sıçrama dönemi bizdede aynı problem var Allah kolaylık versin gece uykusu yok gündüz uykusu yok yemek yok içmek yok kabızlık o biçim çığlıklar yardım çığlıkları 😂
Aysenurozdmr 5buçuk aylığız bizde de aynı durumlar var. Uykuya direniyor resmen uyumak istemiyor, zar zor uyutuyorum ama dalamıyor hemen uyanıyor. Geceleri saat demeden uyanıyor emip geri uyuyor. Benimde takatim kalmadı artık napcam bilmiyorum
Busegr gozde41 bahsedildiği gibi 1-2 haftada falan bittiğine inanmıyorum ben sıçrama dönemlerinin boşluk bulunca ağlama krizine giriyorum falan 😂
gozde41 Busegr bende inanmıyorum 1-2 haftada geçiyor diyorlarda ben anlamadım geçtiği zamanlarda biz gözümüzü falan mı kapatıyoruz da geçtiğini görmüyoruz bu atak dönemlerinin😂