Cly01 Kızlar uyku tulumuyla yatırmıştık 38.3 çıktı ateşi şimdi ince pijama giydirdik ama hiç uyanmadı ne yapmak lazım uyandırıp şurup vermeye çalışsak içmez biliyorum uykusu biraz derin üzerini değiştirdik doyduk falan uyanmadı kendisinin uyanmasını mi bekleyelim bir zararı olur mu
gencmom_ Cly01 ayyy Allahım koru aynısı başıma geldi direk hastaneye gittik hatta yolda bile zor açtı gözlerini doktor eğer getirmeseydin havale geçirme ihtimali olurdu dedi evde ki ateş ölçer 38 di hastanede 40 derece ölçtüler acile gidin hemen
metehaninannesiiii Cly01 dokunmayın uyusun doktorumuz bize uykuda bir ilaçtır sadece atesini sık sık kontrol edin demisti
Umutveannesi Cly01 38.3 çok yüksek bi ateş değil kaç aylık bebeğiniz bilmiyorum ama. Uyandırıp ateş dürücü vermeyi deneyebilirsiniz, uyanmıyorsa da yarım saatte bir ateş takibi yapabilirsiniz
Seda23Yusuf Cly01 37.38 den korkmayın ama takip edin 2saatte kontrol edin bı şırınga varsa verin ilaç yada bı şekilde vermeye çalışin eşiniz ağzını açsın siz verin eğer düşmeyen atesse enfeksiyon var demektir
Cly01 metehaninannesiiii yani daha önceleri ateşi yükseldiğinde uyanırdi şimdi baya deerin uyuyor ara ara kontrol edeceğim
Alerjikrinit metehaninannesiiii bizim doktorumuz da aynen böyle dedi çok yükselirse fitil yapın uyandırmayın dedi.
metehaninannesiiii Cly01 bitap düşmüştur bırakın uyusun ama ateşini sık sık kontrol edin dediğim gibi üstünü örtmeyin ilik suyla alnini yüzünü ayak altlarini silebilirsiniz
gencmom_ Cly01 eğer ateş ölçerine güveniyorsan sıkıntı yok ama içinde dert olcağına acile getirmeni öneririm
3ccukannesi Cly01 20 dk ni ateşini ölçün atletle tatsın pijamasonı çıkarın ayagına limonlu çorap giydirin o hemen düşürüyor zaten (limonu bi kaba sıkın çoraplarını batırın iyice bildiğiniz ıslansın ıslak ıslak giydirin ayagında kurusun) ama keşke uyandırıp ateş düşürücü verseniz Ateş de haksız bırakır uyku yapar
Melis1706 3ccukannesi islak islak ayakta oyle kurumasi daha cok fayda edeyim derken oda hastaliga davet olmasin bence ara ara silmesi daha mantikli
Cly01 Seda23Yusuf teşekkürler malesef deniyoruz ama içmiyor dediginiz gibi de denedik ama yatağını hep surup yaptı
3ccukannesi Melis1706 hiç bişey olmuyor merak etmeyin burdaki çoğu anne de bu yöntemi uyguluyor bunu doktor tavsiye etmez riskli bi durum olsa ben bütün çocuklarıma da uyguladım hatta gelen yıl oğlum 20 günlükken domuz gribi olduk bu yöntem baya işe yarıyordu 6satte bir calpol verebiliyordum sadece limon baya dengede tutuyor hemen kuruyor zaten ayakta sık sık ıslatır geri giydiririm
queen_bee Elleri ayakları sıcaksa ateşi çok değildir. Elleri ayakları buz gibiyse o zaman ateşi fazla olur 39.5 gibi