aslstc Saat 3 de aşı oldu suanda ateşi yok gece ateşlenir mi sizce ? Aşırı huzursuz ama sürekli ağlıyor ne yapsam bilemedim
huzurumnisa aslstc bizde dün yaptık aşımızı ağlıyor huzursuz ya sağlık ocağında ki hemşire ateş düşürücü şurubu kullanırsan olmaz demişti
Azram3523 aslstc bende geçen hafta yaptırdım ateş yapmadı ama cok canı acıyor gibi inliyodu bi çay kaşığının ucuyla calpol verdim mor geçti şükür tekrar ağrısı huzursuzluğu olmadı
Sm1355 huzurumnisa 37.5 geçmezse verme demişti benim doktorum. Vücut direnci yükselsin savaşmayı öğrensin demişti ben aslında aşı olmadan verecektim
fatma2908 Bi çay kaşığı colpol ver canım bugün bende yaptırdım aşılarını ateşi yoksads ağrısı yada acıyodur iyi gelir şurup
cisemada Bende bütün gece tetikte beklemistim çok şükür 37 ye kadar yükseldi ve normale döndü. Asi olunca korkudan uyuyamıyorum ateşi çıkar siye. 2. Ay aşıları da 7 tane asi 2 bacaktan 1 ağızdan. Ağrısı vardır yavrunun çok geçmiş olsun ins cikmaz
ollaluna7 Biz de salı günü yaptırdık aşılarımızı ilk gece hafif ateşlendi calpol verdim hemen düştü çok şükür dün gece ateşi çıkmadı bugün de iyi ama ağrısı oluyor sanırım ara ara ağlıyor 😕
saral Ayda bırıkol(verem asısı) ıkı bacaklardan oluyor. Ben asıdan 1 saat snra ve gece yatarken olmak uzere 1 cay kasıgına yakın mor kutu carpol verdım huzursuzlugu yoktu aksam hatta ası yerı(bacak) hafıf kızarıklık ve o bolge asırı sıcaklık vardı kolanyayla masaj yaptım . Sukur. Sorunsuz gectı. Tabı ben her saaat ates olcerle basında bekledım ustunu cok kalın ortmedım