Balevlatm 4 aydır geçemeyen öksürük var hiç bir şekilde geçmiyor doktora da gidiyoruz öksürük ilacı kullandık geçmiyor alerji bölümüne gittik bişey çıkmadı napicagimi şaşırdım artık bı fikri olan varmı
2cocukluanne222 Balevlatm reflü olabilir mi astım yada bide süt urunlerini kes kakaolu bişe yedirme hazır gıda öyle dene istersen bide
Turuncukafa15- Balevlatm sarımsak günde iki kere . Ve keçiboynuzu özü. Kuru dut kaynaltılmış suyuunu içirin her gün
Balevlatm 2cocukluanne222 en son gittiğimiz doktor reflü olabilir dedei ilaç verdi deneyelim dedi 2 gün oldu daha fayda ederki bilmiyorum uykusundan uyanıyor öksürükten
2cocukluanne222 Balevlatm reflusu var o zaman canim sen yatmadan 2 saat önce beslemeyi kes biliyorum zor ama kızartma şekerleme verme bide öyle dene yonca tabak var Instagram’da araştır de kitabı varmış bende alacağım bı al dene istersen
livanurvealpinannesi61 Balevlatm bizde öyleydik özele götürdüm doktor bronşit dedi. Süt abur cubur paketli gıda kimyasal içeren deterjan VS yasaktı
Peyker19 Balevlatm bizim de üç ay oldu azalıyor gibiydi sonra tekrar arttı sizin öksürük nasıl kuru mu balgamlı mı
livanurvealpinannesi61 Balevlatm ben ilaç kullandım onları da vermedim. Süt abur cubur balgam yapıyor balgam da öksürüğe sebep oluyor malesef
Miniktirtillarim Balevlatm reflu ustunde durun. Benim kiziminda kuru oksurugu var ancak alerjik bi donem refluden suphelendi doktor o sira tum sut urunlerini kakako cikolaya vs kesmistik ozellikle uyumadan hemen evvel yeme icme isini 2 saat onceden tamamen bitirmiştik.
Mervecnr Balevlatm bu da dr instagramı inceleyin isterseniz https://instagram.com/drrifatcanozturk?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ==