Kevser61 gulcan_karvar ben yapyorum kızıma gunde 1defa bazen 2 defa. Uyucagı zaman yaptıgımda gece tok tutuyo uzun sure.
tubaelif gulcan_karvar bende veriyorum formu mama ile karıştırıp. Önce pirinç ununu suyla pişirip ılıyınca 3 kasık formulmama koyuyorum biberondan içiyor y da kaşıkla
Aryamurat gulcan_karvar ben verdim çok hatta onla büyüttüm oğlumu şuan 19 yaşına girdi şükür hiç bişiyi yok şimdide bitane kızcem var üç ay 10 günlük onada günde bırkere verıyorum yokluk vardı süt bile alamıyordum suyla yapardım oğluma şimdi şükür herşey kolay var bulunuyor
mekikkk Ben çok faydasını duymadım ama doktorum pirinç unuyla mama yapmamı söyledi aslında iyi de bi doktor şaşırmadım değil ama bilemiyorum
Daisyy gulcan_karvar pirinç unu yerine tam yulaf unu kullanacağım ben. Hem o da tok tutar hem de çok faydalı tam yulaf unu. Fikir olsun size de.
Dorugum Ben bazen gece yatirmadan 1 saat once ari mamanin muzlusundan yapiyorum 2 cay bardagi suya 2 kasik koyup pisiriorum 1 kase cikio bayada tok tutuo ve severekte yiyio