stillwasser biimiyomyardimet boyu kac canim yine iyi benim 19 ay bitecek 15 gun sonra hala tam 9 kg olamadık
biimiyomyardimet stillwasser boyu 86 cm. Yeseler alırlar, yediği iki gram da hareketlerle gidiyor işte 😞 çok zor ama olsun yinede birşeyler yemiş üzmeyin kendinizi öyle öyle midesi büyür zamanla, ben bir iki bişey yedirebilsem şükrediyorum 🤦🏻♀️
Sualim stillwasser ay yanlış anlamayın sakın ben en büyük yaptığım yanlıştı kendi ağzını açmadan ağzına sokarak 😓😓 o yüzden belki öyle bir durum olursa diye dedim kendi açmasını bekleyince daha güzel yedi dişse sorun zorlamayın düzelir yakında biz bile dişimiz ağrısa yemek yemek istemeyiz kızımda yemedimi aşırı enerjisi olmaz durmadan bana yapışır o yüzden ben çok zorlardım oda kötü etkilemişti en sevdiklerini verin mutlaka
asldrkk stillwasser iki günde bir ya tavuk ya et yediriyorum bide her çorbası kemik sulu özel kaplara doldurup koydum dondurucuna biz avakado yemedik ne oldu saman gibi bişey muhallebi bebek muhallebisi organik bi marka size de tavsiye ederim hurma pekmezi var içinde çocuğu. Kan şekerini dengeliyor 😘
stillwasser asldrkk biz yemedikte ne olduya kalırsak bu isin icinden çıkamayız paketli gida vermek istemiyorum canim muhallebi olarak kendim yapıyordum
Minel-inannesi stillwasser e daha ne yesin masallah😊 benim zilli bunlarin yarisini yese oper basima koyarim😀
BirPatiSever gzmdasss 10 kilo civarıydı. Kilo almadı bikaç ay. Sonra memeyi bırakınca yemeye başladı çok şükür 🙏