mevaninannesi23- Körfeze tayinimiz çıktı fakat mevkiler hakkında bir bilgimiz yok bir iki tane sahibinden de ev baktık ilimlitepe diye bir yer var oranın mevkisi ortamı hakkında bilgisi sahibi olan var mı ?
cinarinannesi2707 mevaninannesi23- hayırlı olsun. Yavuz sultan selim mahallesi ve hacı osman mahallesi daha merkezi aracınız varsa ilimtepede 10 dk uzaklıkta merkeze
Snqlblt Öncelikle hayırlı olsun.İlimtepe biraz daha merkezden yukarıda.Yanılmıyorsam bi 10 dk kadar.Ulasimda vs sorun yaşamazsınız nezihte biyerdir.Köy havasi var diyebilirim
cinarinannesi2707 mevaninannesi23- kardeşim yeni taşındı hacı osman mahallesine 11 bin maalesef ve yüksek fiyatlar
cinarinannesi2707 mevaninannesi23- benim bildiğim kadarıyla öyle yavuzsultan selim mahallesi körfez hacı osman mahallesi yarımca diye geçiyor. Eşinizin işine yakın bir yer mi arıyorsunuz mesafe fark edermi
mevaninannesi23- cinarinannesi2707 yani iş yerine yakınlıkta önemli biraz ama güvenilir semt olsun istiyorum. Tüpraş’ın oralara yakın da olabilir
cinarinannesi2707 mevaninannesi23- yarımca ve hacı osman mahallesi tüpraşa yakın ve elit diğer mahallelere göre
mevaninannesi23- Milos biliyorum deniz kenarı bakmayın yukarılardan yani E5 in üstünden ev bakın ve yeni bina olsun dediler ona göre hareket ediyoruz