utopia57 çamlık medipolde yaptım. Doktorum çok iyiydi, tatlı ve nazik. Ve başından beri normal doğumu destekledi. Korkularımın farkındaydı, son haftalarımda hep destekleyici konuştu, hic sezaryeni düşündürmedi, konusunu bile açmadı. Doktordan ziyade bir abla gibiydi benim için, sohbeti olsun yaklaşımı olsun. Doğumum geldiginde benim doktorum izinliydi başka doktor girdi, o da kendi doktorum kadar iyiydi. Doğumum zor gerçekleşti, açılmam olmasina ragmen bebek aşağıya inmiyordu. Kadın o kadar guzel ilgilendi ki benimle, hadi bebegim, hadi tatlım diye diye ıkındırdı beni. Seni bu saatten sonra sezaryene almak istemiyorum dedi. Belki çok çok zor olacak bir doğumu 4 saatin sonunda gerçekleştirdi. O hastanenin tek sıkıntısı eğer son anda bebeğe beklenmedik bir şey olursa acil başka hastaneye naklediyorlar çünkü yeteri kadar üniteleri yokmuş bebeğin kalması için. Bebek başka, anne başka hastanede kalıyor yani. Onun dışında ben hemşirelerden, doktorlarimdan, yemeklerinden, odamdan ve temizliginden cok memnundum. Butun çalışanlar cok ilgili