Prensescik Kenar köşeler ne kadar tozlaniyor yahu yerlerde hergün silsem supursemde aynı artık takıntı haline geldi mobilyalarda öyle hergün silcem silinir bu ev işi valla insanin bedenen yaşlandırıyor sinir oluyorum 😁
Eylulsaremom Prensescik biz evin tozlandigini gördü bu gözler sabahtan akşama kadar temizkiyotum eşim geliyor akşam yemeği sonrası her yer sanki hiç bişey olmamış gibi
Aslan2103 Prensescik valla herkes diyo kurutma makinasi tozu nerdeyse yok ediyo ozellikle astim hastalari falan aliyomus tozu azaltsin diye. Bi arastirin istersenizz
Prensescik -Kuzika- az bi salsam isin ucu görünmüyor eşim bide işte bı geliyor tamam iş çamaşırları koyu renk bide içinin yünleri dökülüyor üstünü çıkarırken banyo giyinme odası felaket oluyor
Prensescik Eylulsaremom benimde eşim.gelsin bide iş kıyafetleri çok yün döküyor sanki evi hiç temizlememis gibi oluyor valla bıktım ise gidip.calismak en iyisi
-_-hUysUzvetatlikadin Prensescik hem nasıl toz yakınımızda fabrika var ondan çok geliyor ben bıktım valla artık diyorum biraz elimize para geçsede şu hava filtrelerinden alsak tek çözüm o yoksa sil sil yine aynı