YankiArin Kızlar bugün spinal sezeryanla doğum yaptım. Sütüm az geliyor gibi. Normal mi? Ne yapsam gelir. Yine de sık sık emziriyorum , hemşireler emzir gelir zamanla dedi. Sarılık olur aç kalacak diye çok korkuyorum.
Hunilianne YankiArin gelen süt ona yeter minicik midesi var. İlk sütler cok kıymetli kolostrum deniyor. Sen sağmaya ve bol su içmeye devam et. Evine gidip duş aldıktan sonra artacaktır.
monna YankiArin zaten şuan midesi küçücük merak etmeyin siz. Bol bol emzirin ve sürekli çok sütüm olacak diye düşünün. Doymazsa çok ağlar o zaman takviye gerekirse yaparsınız
Gecekusu2019 YankiArin ılık dus canım ben dogum yaptm normal dogum korkuyordum suya girmeyee dikişim coktu dogumun 2.gunu eve gldim yorgundum 3.gunu dus aldım aldıktan sonra baya sutüm gldi dus en etkili yöntem dıyeblrim👍
Misskokulum YankiArin kuzum benim ilk 3 gün damla damla geliyordu boooll su iç ve her saat başı emzir emzirdikce artıyor merak etme bebek de doyuyor ilk zamanlar hiç kafaya takma Allah bağışlasın bu araada🥰
Deletedmom812 Sıcak sıcak duş al canım hemen açılıyo kanallar tabi şuan duş alamazsın ama göğüslerine sıcak kompres yap bi bezle hastaneden çıkıncada kesinlikle socak banyo 👍
elmaliturta YankiArin sık sık düzenli emzir 15 dakika sağ göğüs 15 dakika sol sonra yine ilk soldan başka sonra sağ geç bunu takip et her zamna en son hangisini verdiysen o göğüsten başla.. ve günde 3 litre kadar su iç... ayrıca ilk zaman bir bebeğin midesi kiraz kadar yani doyar merak etme ama çabuk acikir... sütün var mı diye biri çok darlarsa da göğsünü çıkar yüzüne sık var mı bi bak de sonrada (tabiki şaka sonra linç yemeyim😁😁 ) sağlıkla büyütün 🥰
ikimelekannesi_ YankiArin hayırlı olsun canim Allah bağışlasın sezeryanla biraz geç geliyor zaten süt sen çok dikkat et bol bol emzir herşey iyi olur insAllah
ceylanonur YankiArin canım bende spinalle yaptım doğum yaptığım gece duş aldım korkma hemşireler yardım eder e bebekte malt içeceği iç acayip süt yapıyor ve sıcak su ginde 3-6 litre içebildiğin kadar su iç bir süre gaz yapıcı ne varsa hayatından çıkar özellikle komposto iç karışık meyve kompostoları
Susamm YankiArin ben hastanede ilk gün uyuyamamstim sütüm yoktu mama verdiler. 2. Gün uyudum sütüm gelmişti. Bol su ve firsat buldugun her an uyumaya çalış
Ftmilay YankiArin hosgelmiş meleğiniz 🙏🏻sık sık emzir annesi. Meyve suyu,su,tatlı şeyler iyi geliyordu bana.
Tugba88 YankiArin sakın süt gelmiyor diye düşünmeyin sık sık emzirin bebek emdikçe gelicek süt duş almanında çok katkısı var bide çok su içmenin
YankiArin Kızlar çok sağolun bir nevze içimi rahatlattınız. Allah hepinizden razı olsun. Annelik demek ki ilk gün son gün dinlemiyor
Ftmgktg YankiArin hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ılık dus alabilirsen al ama galiba ilk gün aldırmıyorlar tam bilmiyorum ama.bide masaj yap göğüslerine vee bol bol emzir bol bol ten teması 💞