YigitAlpsMom Evet arkadaşlar hamile olduğunuzu nasıl anladınız regl gecikmesi kasık ağrısı kan- idrar testi haricinde Bazılarında duymustum kirpikleri karışmış bi guzellik gelmiş falan diyolardı sizde öyle bir durum oldu mu? Merak ettim😂
Nurseoz_55 YigitAlpsMom yüzüme bakan herkes sende bu aralar bi farklılık var diyordu bir arkadaşım sen birkaç güne kalmaz hamileyim diye gelirsin demişti öylede oldu 😂
2133ayse2133 YigitAlpsMom hayır bende öyle olmadı 😀biraz garipmis kirpik falan bende gece 3 TE canim kelle paça çekti bana çok a normal geldi normalde asla yemediğim bir yemek ordan anladım biseyler dönüyor 😀😆😆😆
YigitAlpsMom Nurseoz_55 banada eşim diyor sen bi güzelleştin hamile olabilirsin diye ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum evet yüzüm bi farklilasti da bilemedim😂
Emralpakcn YigitAlpsMom yok hamile olduğumu gecikmeye başladığımda anladım kasıklarımda adet sancısına benzer bir sancı oldu ama iki gece sabaha kadar uyuyamadım sancıdan yerleşme sancısıymış orda anladım sonra test yaptım pozitif çıktı
Deletedmom_109 YigitAlpsMom aşırı aşırısı derecede yorgunluk halsizlik oluyordu. Resmen elim ayağım dökülüyordu. Öyle ekstradan bir şey yaptığım da yoktu her zaman yaptığım işler. O zaman anlamıştım kesin hamileyim dedim😁😁 çünkü hissetmiştim vücudumda bir farklılık vardı 😁
YigitAlpsMom Deletedmom_109 yorgunluk halsizlik genel hamilelik belirtileri zaten ama hamile olduğunu bilmeden böyle anlayanda varmış ☺️
Bebegim_28 YigitAlpsMom kocama çok sinir oluyordum😂😂 3 defa hamile kaldım (ikisi düşük) üçünde de kocama acayip gıcık oluyordum😂
Aslananne1 YigitAlpsMom benim dis etlerim çok kaniyordu aşırı fırçalamaya korkuyordum normal hiç kanamazdi😀
2022anne YigitAlpsMom sabah öğle akşam gece fark etmeksizin içtiğim çaydan tiksinmeye başlamıştım😂 Bu işte bir gariplik var deyip en yakın arkadaşımla konuşmuştuk ve o bana hamile olabilir misin acaba diyene kadar hiç aklıma gelmemişti bu ihtimal ertesi gün test yaptım veee pozitif 🥰🥰
YigitAlpsMom 2022anne tiksinme ve aşerme genelde hamileliğin biraz ilerleyen zamanlarında çıkıyorda bazıları hamile olduğunu bilmeden yaşıyor sanırım bu durumları 😄
Mefat YigitAlpsMom her öğünde yiyebilecek kadar sevdiğim yumurtayı artık yiyememeye baslamistim ve kendime sasiriyordum meğer ki hamileymisim 😄
YigitAlpsMom Nurseoz_55 evet çok istiyorum aslında ama pkos olduğu için hamile kalmam zor sürekli test yapmak istemiyorum 🥲
uyuyanadamdannefret YigitAlpsMom 7/24 gelen uyuma istegi 🥱 ve canim cok aşırı derecede izgara tavuk çekiyordu
2133ayse2133 YigitAlpsMom bende anlamadım 9 ay boyunca bicbirseye asermedim sadece bütün gün oturup sütlaç yemek istoyordym 😆 başka canım biseye aşermiyordu