mfanimals ebraz gece uykuları nasıl peki? Benim bebeğim gece yanında olduğum sürece uyur ama gündüz saat başı uyanıyor ona da yapacak bişey yok diye düşünüyorum gece uykusu iyi nasıl olsa
Ayse81 ebraz valla bizde öyle sayılırız yanımda çok güzel uyuyor ama yanıma da almak istemiyorum bikere bebeğimi ezme tehlikesi geçirdim gazdan da uyumayabilir diye düşünüyorum yada yapısı gereği diyelim her bebek aynı olmuyor maalesef
geldi uyku aralıklarına dikkat ediyor musunuz. uyku zamanlatını iyi ayarlamak gerekiyormuş ben her yerden bilgi aldım ama benim bebeğim 4 aylık haşa aynı durumda uyumuyor gündüz. gece de saat başı kalkıyor
ebraz geldi gece çok sorun yaşamıyorum ama gündüzleri böyle zaten bütün günüm resmen onu uyutmaya çalışmakla geçiyor
ebraz mfanimals aynen benimkide yanımda memede çok rahat uyuyor birlikte uyuyor zaten geceleri sorun yaratmıyor ama gündüzleri çok uyanıyor
mfanimals ebraz aynıyız o zaman 😂 gündüz uykusunu artık kafama takmıyorum kendi uykusu gelince belli ediyor, kundak yapıp uyutuyorum 2şer saat arayla uyuyor
geldi mfanimals iki üç saatte bir uyuyup 1 saat uyuması oldukça ideal zaten daha ne istiyorsunuz 🙈 hiç uyumayanlar var 😵💫
ebraz mfanimals güzdüzde hep kucaktı işte uyumayınca ayrılamıyoruz da iş yapamıyorum kucak kucak yoruluyorum ya
mfanimals ebraz pregonun ayakları tekerlekli mama sandalyesi var onda uyuyo benimki hem benim için de kolay oluyor kahvaltı yaparken mutfaktayken veya temizlik yaparken yanımda götürüyorum ileri geri sallayıp içinde uyutuyorum iyi ki almışım Siz de bi bakın indirim varken
Zeytin19 ebraz mora refleksi devam ediyosa yapmalisin. Bende sevmiyor die düşünüyordum.ama yanlış yapmışım
mfanimals ebraz bizimki de 2.5 aylık Mama sandalyesi aynı zamanda yatar pozisyona geldiği için kolaylık oluyor ☺️