adendr İlk başlarda çok güzel yiyordu ne versem kabul ediyordu şimdi zor bela yedirmeye çalışıyorum. Mama içmiyor yemek yemiyor dişten midir bilmiyorum işe başlamama 1 hafta var aklım hep onda. Ağzına kaşık değdirmiyor biberon görünce ağlıyor ne yapacağım bilmiyorum
Ygt239z adendr benimki de yemiyor 10 aylık oldu Az az sık sık birşeyler yedirimeye çalışıyorum bwl yöntemiyle deneyebilirsiniz belki kendi yemek istiyordur Bide diş de çıkarıyor olabilir kaç aylık
adendr Ygt239z kesinlikle hiç bir şey kabul etmiyor eline verdiğimde avucuyla sıkıyor yere atıyor kaşık uzatınca ağzını kilitliyor açmıyor biberonu görünce zaten ağlamaya başlıyor
Ygt239z adendr benimki de bugün tam 10 aylık oldu 4. Dişi çıkıyor. Ben biberon ve kaşıkla kabul etmeyince ağzımda minik minik parçalayıp katı gıdaları elimle veriyorum parmaklarımla tutup o zaman yiyor öyle denediniz mi bide çocuk şarkıları mırıldanıyorum uçak geliyo geliyo al oğlum deyince açıyor ağzını
adendr Ygt239z maalesef inanın her şeyi yapıyorum iki gün önce bu şekilde az yedi ama şimdi hiç bir şekilde kabul etmiyor. Tv bile denedim yani onda bile gözü hep tabakta kesinlikle istemiyor hiç bir şeyi
adendr Ygt239z dişi çıkmadı henüz damakları çok sert ama kızarıklık var mı bakamıyorum dokundurmuyor ağzınıda açmıyor
Ygt239z adendr muhtemelen diş olabilir ağzını açmıyorsa benimki de diş çıkarma dönemlerinde ağzını kitliyor kontrol yaparsanız içiniz rahat eder uykudayken bakın
adendr Ygt239z inşallah diştir en azından çıkınca rahatlar işe başlayacağım benim için çok büyük bir korku bu durum böyle devam ederse ben nasıl işe gideceğim bilmiyorum