eznebe29- Arkadaşlar kızım 10 aylık hafif soğuk algınlığı geçiriyor burnu dolu ve tıkanıyor serum sıkıp aspiratörle temizliyorum ama asla durmuyor ağlıyor sakinleşmiyor ne yapmalıyım ağlatmak istemiyorum ama o şekilde beslenemiyorda nasıl olacak tavsiyeniz nedir yanıtlarsanız sevinirim 😊
Paramedik16 eznebe29- maalesef çoğu bebek öyle benim ikizlerimde hastaydı geçenlerde babası tutuyordu ben önce serum fizyolojikle yıkıyordum sonra aspiratörle çekiyordum ağlasalarda onların iyiliği için can yakıcı bişey değil sonuçta o yüzden ben çok sorun etmiyorum o yüzden ağlamalarını
annemioldumbensimdi_ eznebe29- aspiratörle çekmek yerine şırıngayla direkt burnunu temizleyin serum fizyolojik sıkıp Tertemiz oluyor
cokkasmabeabi eznebe29- sağlık için ağlaması gerekiyorsa ağlayacak kusura bakmasinlar. İyiliği icinse zorla yapıyorum ağlaması benim için önemli olmuyor.
Bilgeebaby eznebe29- normal yaptırmaması. Bizim ki 8 aylık burnunu silerken peçeteyi çekiyor çığlık çığlığa ağlıyor.
annemioldumbensimdi_ eznebe29- bende çok korkuyordum hatta 1 2 denemede yapamadım ama sonra alıştım çok güzel açıyor burnu Kuzum 2 defa grip oldu burnu hem aktı hem tıkandı emmiyodu günde 2 defa açıyordum şırıngayla anca öyle rahatlayıp emiyordu
Binnur_cam eznebe29- canım büyümüşler artk onlar ayakta şırınga ilemi yapsan acaba o daha güzel açıp temizliyor hem . Benim kızımda 7 aylık valla bacaklarını yataktan aşağı sarkıtıp hafif dizlerimle bacaklarına bastırıyorum kavga ede ede gülüşe gülüşe zorla yapıyorum ağlıyo ama napayım sonra hırıl hırıl ediyo tıkanıp 3 gün ağlayacağına tıkanmadan 1 dk ağlasın birşey olmaz kafasındayım her banyo sonrası mutlaka yaparım.
hepsineyeterim eznebe29- ah ah şu zamanlar da en cile çektiğim konu öyle ki kanattim burnunu ama yapmasam mama yemiyor, uyumuyor yaptığım da rahatlıyor bi nevi 4 gündür perişanım
Okuyanbiranne eznebe29- bizimki de ağlıyor. Ama ağlasa da muhakkak yapmayı ihmal etmeyin ilerlemesin🥺
durununannitoskosu eznebe29- Bende aspiratörle çekerdim serum sikip ama artık asla çektirmiyor, bende okyanus suyu aldım onu sıkıyorum sadece açılıyor