Ebrubulut Oğlum 8 aylık 3 tog uyku tulumu giydiriyorum üstüne ekstra bişey ortmuyorum çorap giydiriyorum sizce çorap giydirilmemelimi
Dlk55blt-rdvn Ebrubulut normalde ben de giydirmiyordum çorap ama sonra düşündüm ayaklarım üşüdüğünde asla huzurlu olamıyorum uyku zaten uyuyamam oyüzden bence bebekler de öyle
Paramedik16 Ebrubulut evinizin soğuk olduğunu söylemişsiniz bileğini çok sıkmayan ince bir çorap giydirebilirsiniz
Ipek222 Ebrubulut bizim oda ısısı aşağı yukarı 21-22 oluyor şimdiye kadar hiç çorap giydirmedim her kontrol ettiğimde de ayağı sıcak oluyor vücut üşümeyince ayağı üşümüyor gerçekten
Ebrubulut minikmucizem34 evim sıcak olmuyor giriş Kat parke yok doğalgazda sorun var ev sahibi yaptırmıyor buyuzden ısınmıyor
minikmucizem34 Ebrubulut 😞rabbim inşallah size de bize de bizim gibi vicdansız ev sahiplerine minnet etmek zorunda kalan bütün evsizlerede hayırlısıyla ev nasip etsin inşallah allah yardımcımız olsun çorap da giydir kuzum rahat uyusun üşümesin
eznebe29- Ben çorap giydiriyordum ama kan dolaşımını engelliyormuş o yüzden bir kaç gündür giydirmiyorum her baktığımda da sıcak ayakları