Bazen rimel kullanımı sebebiyle kirpiklerimde ağrı olur nadiren yani. 2 -2.5 hafta önce yine bi gece makyajla uyuyacaktım üşendiğim için. Neyse soluma yatıyorum gözümü yastığa gömdüm yastığa yaptığım baskıyla kirpik dibimde felaket bir batma oldu . O gün zaten vardı ama baskı olmayınca o kadar anlamadım. Neyse bakıyorum bisey yok ama nasil batiyor igne gibi. Sonra gittim nazikçe yüzümü ve gözümü temizledim . Geldim yatıyorum hala aynı şekil. 2 gün aşırı batma devam etti. Neyse sonra 4 gün gözümü dinlendirdim makyaj yapmadım. Sonrasında makyaj icin aynayi elime aldım ne göreyim. Batma olan yerde kısa birkac kirpik kalmış uzun kirpik hiç yok hepsi dökülmüş kisa kisa var. Sadece batma hissi olan yerde dökülmüş. Yani şişme felanda yok ki iltihap diye düşüneyim. Cok özür dilerim biraz detayci biriyim okuyanların vaktini aldim hakkinizi helal edin. Yani çok şaşkınım hic yasamadim bunu. Bu konuyla ilgili bilgisi olan biri beni aydinlatirsa cok mutlu olurum. Bu arada hafif batma hissi devam ediyor temas halinde. Fotoğrafta atabilirim