Madammm Kızlar iki gündür ateş düşmüyor aslaaa napmam lazım banyo yaptık ıslak bez koyduk bana misin demiyo hastaneye gittik temiz çıktı kan tahlili yardiimmmmmmm
Paramedik16 Madammm doktorunuzun önerdiği aralıklarla ateş düşürücü verin alın koltuk altı bölgesine soğuk kompres yapın neden olduğu önemli aslında ona göre bir tedavi başlanırdı ama kan tahlilide temiz demişsiniz
endoplazmikretikulumiste Madammm idrar ve gaita da baktırın bence kana bakıldıysa kanda enfeksiyon yoktur idrar ve kana da bakılmalı düşmüyorsa
Kajsjdkdjdk Madammm annemin bir taktiği sana tavsiye olur dene zarar gelmez limonu ayaklarının altına ve koltuk altlarına sürebilirsin ateşi düşürmede faydası var
Mnc Madammm böyle düşmeyen ateşlerde lütfen bi hastaneye acile gidin. Çünkü enfeksiyon olabiliyor buda crp yüksek çıkar.
Mucize1309 Başka bir post da birisi şey yazmış çorabına Limon sıkın yani islatin giydirin o ateşi aliyormus
Madammm Mucize1309 yaptım fayda etmiyoooo hicbiseyy 5 dk bile düşmüyor böyle pis bişey yok yaaa napicaaam
Madammm Paramedik16 temiz çıktı calpol fayda etmiyor ıslak bezler anlık düşürüyor çekince tekrar çıkıyor 😐😐😐😐napicaaam yaa
Gulsah1995 Madammm Benim oğlum da aynıydı calpol de etki etmedi Dolven yazdı doktoru çok iyi geldi doktorun izin verirse kullanın +6 ay
aleyna1234 @Madammm doktor ilaç vs vermedi mi başka antibiyotik fln bize antibiyotik yazdı o yzuden soruyroum o düşürdü Sadece bide fitil yazdı o da yarın saat içinde düşürdü
Madammm Gulsah1995 hiç bisekilde düşmüyor aslaaaa 35 saat oldu hâlâ tık yook yarın sağlık ocağına gidicem
endoplazmikretikulumiste Madammm sağlık ocağına gidip birde idrar verirsenn aklında soru işareti kalmaz canım geçmiş olsun
Sofyatomasatlas Nasıl oldu çocuğunuz? Biz de aynı durumdayız kanlar temiz influenza covid negatif ama inanılmaz inatçı bi ateş