Urazege 10 aylık Bebeğim 1 aydır öksürüyordu dün doktora götürdüm ve zatürre olduğunu söyledi bir takım ilaçlar yazdı ama için rahat etmiyor başına gelmiş olan annelere sormak istiyorum ekstra evde neler yapabilirim iyileşmesini hızlandırmak amacıyla.?
aysenura Urazege ilaclari düzenli kullanın öncelikle.evinizi sık sık havalandirin. Bebeğinizi ne kalın ne de ince giydirin.uyudugu oda çok sıcak olmasın. Burnunun açık olduğundan emin olun.emjyorsa bol soğan sarımsak yiyin. Su veriyorsanız su miktarını çoğaltın.
ilknurmihra Urazege buhar makinesi alıp içerisine mikrop öldürücü kekik yagai gibi yaglardaf bir iki damla kullanarak rahatlatabilir siniz uyumadan bir saat önce çalıştırın sonra kapatabilirsiniz kalırsa da zararı olmaz kışın kuru oluyor evler petek yüzünden nem ölçer alin evin nemini kontrol edin sırtın iyot kafesi yapın internette ciktt Dr Hasan Hüsnü eren var sayfasına göz gezdirin mutlaka zatürre ile ilgili bir şey önermiştir
Urazege pinkopink evet çok öksürmüyordu sağlık ocağına götürüyordm öksürüyor diye öksürük şurubu yazıp gönderiyorlardı
Asu33 Merhaba geçmiş olsun benim bebeğimde ciğerlerinden dolayı küvözde yatmıştı gribi vs yoğun atlatıyor bize de zatürre demişti yatış yapılmıştı antibiyotik serumla ve evde hava vererek geçti çok şükür
Sinem61 Urazege öncelikle geçmiş olsun umarım atlatmissinizdir. Ben konudan bağımsız bir sey diyeceğim saglik ocağı nasil öksürük şurubu verdi ya benim gittigim bütün doktorlar 6 yaşından küçük çocuklara öksürük şurubu önermiyoruz demişti. Benimki de bronşit olmuştu sadece nebulizatorle atlatmıştık