minik_sercemm az önce bulgur pilavı yedim 3 kaşık kadar ama bende aşırı gaz yaptı çok kıvrandım resmen, bana bu kadar sancı yaptıysa bebeğim nasıl olur düşünemiyorum. acaba bulgura kimyon serpip öyle yesem yada kimyon çayı yapıp içsem bebeğime gaz yapar mı acil cevaplar mısınız?
aysenura minik_sercemm yaptığım tüm yemeklere bir tatlı kaşığı kesin kimyon atarım.duruma göre rezene ya da dediğiniz gibi kimyon çayı içerim. Benim oğlum da çok gazlı bir bebek.hala daha geçmedi 6 buçuk aylık.
ugurbocegi03 minik_sercemm gaz yapıcı yiyecekler yediğinizde kimyon ekin üzerine bebekte gaz olmuyor ben öyle yapıyordum
minik_sercemm aysenura evet bende yemeklere kimyon atarım ayrıyeten bulgurun üstüne kimyon serptim, bakalım inşallah gaz sancısı çekmez yavrum biz daha 1 haftalığız
Uykusuzanneler minik_sercemm O da olur. Üstüne sizde kimyon çayı içebilirsiniz. Gün içerisinde tüketin kimyon çayını hem gaz yapmaması hem sütünüzün artması icin🌸
minik_sercemm Uykusuzanneler kimyon çayını her gün mü içeyim ve nasıl yapılıyor bu çay daha önce hiç yapmadım.
Uykusuzanneler minik_sercemm 2 çay kaşıgı kimyon koy bir cay bardagina üstünede sıcak su bu kadar ya da 2 cay kasigi kimyonu bir cezvede ustune su kaynat iç ayni sey yani her gün ic sendeki gazıda alır bebege gecmesinide engelle bir zarsrı yok. Hemde süt yapar bol bol