Günde kaç dakika izliyordu? sadece yemek yerken izliyorsa çok az izliyordur sanırım ben de yemek yerken açıyorum ama zaten çok yemiyor ki 5-6 dakika sevdiği şarkıları dinliyor televizyon açtım ama nedense hiç izlemiyor ilgisi yok telefondan şarkı açınca yiyor ama bahsettiğiniz tarzda şeylerle karşılaşmadım
Yani kuzenimlerim de hep ekranla yemek yerlerdi büyüdüler okullarında vs çok başarılılar hiç problem yaşamadılar bu durum çocuktan çocuğa değişiyor sanırım ama ben risk gördüğümden değil de hep aynı müzikleri dinlemekten usandığımdan açmak istemiyorum aslında 😀belki yavaş yavaş denerim müziksiz alıştırırmaya çalışırım ama yemezse el mahkum 😊
Miran474
Evet sizin gibi aileler de çok izletip de sıkıntı yaşamayan ben de yukarıda değindim ama 6. Aydan beri hep akşama kadar aralıksız izledi mi yoksa ara ara mi bakıyordu? Benimki hiç televizyona bakmıyor ya bi de diyorlar ki alıştırmadın ondan izlemiyor suçlu oldum 😂 yani bazen lavaboya vs gitmek için arkamdan ağlamasın diye açmak istiyorum ama yok umurunda bile değil televizyon ya bence izlememesi de garip yani tuhaf geliyor artık bana..anca telefondan sevdiği şarkıları dinlerse yemek yer o da sevdiği şarkı olursa tabi yoksa ona da dönüp bakmaz