Mercece12 Doktorum ağrır dedi ama ben dayanamayacak şekilde ağrıyor ağlıyorum resmen arkadaşım da taktırdı o hemen geçti ağrısı demişti bu normal mi
Bal_arisi_ Mercece12 1 ay önce bende taktırdım sadece taktirinca ağrı oluyor o kadar ağrıması doktoruna yazabilirsin normal mi bu kadar ağrıması bence değil yinede bilemedim
Mercece12 Berraa_54 bilmiyorum bana herkes çok kolay hiç korkma dedi ama benim takılırken de çok acıdı şuan da hâlâ çok ağrıyor 😪
3-erkek-annesi 2 kere yaşadığım bir deneyim her insana gelmiyor demek ki mesela ben hiç anlamadım var mı yok mu diye
Feyzosumunannesi Mercece12 inanın o korku ile sormayi unutmuşum Şehir hastanesinde taktirdim 12 yıl korumali dedi. Diğer ay kontrolüm var o zaman soracagim
Edo_yekta12 Canım bana o gün ağrı kesici iğne yaptılar hemen sonra ama yine de gün içinde ağrım olmuştu parol iç istersen ertesi gün biseyim yoktu
busenur381_ aselinanesii e nolucakmis ya uyum sağlamasınımi bekliyceksin ne zamana kadar agriycak bende düşündüm de taktirmayi şuan vazgeçtim geri
aselinanesii busenur381_ yok beklemedim tabi ki ağrısına dayanamayıp çıkardım. Yani doktor her insan sprial kullanamaz demeye getirdi her insana uyum sağlamayabilir demişti. Bi daha da taktırmadm zaten 😂