Hiilyuss altnsy3 4. Ay bitiminde oturttum ben doktora danısarak. Kucakta vs oturtabilirsin dedi ama kalkmak istiyordu bebim bebe
Azraada58 altnsy3 5 aylıkken başladık günde 10 dakka falan 6 ayda zaten tamamen oturdu 8 ayda desteksiz oturdu
Busramustim altnsy3 babası 2 buçuk aylık oturtuyordu oturtma desem de dinlemedi şimdi uzanmak istiyor artık 🤦🏼♀️
Gmzcbt21 altnsy3 tam 4 aylıkken gitmiştik doktora sorduğumda oturmak istiyor yattığı yerden sürekli kafasını kaldırıyor diye eğer başını tutabiliyor destekli oturunca yüz üstü devrilmiyorsa kısa sureli oturabilirsin demişti. Bende kucağımda oturtuyorum çok sinirlenince
altnsy3 Gmzcbt21 benimki daha küçük 2.5 aylik kafa kaldırmaya calsiyo sürekli one doğru uzanma çabasında yastıkla oturur gibi yapıyorum oyle sakinlesiyo
Papatkokusu123 altnsy3 4 bucuk 5 aylikken oturtmaya başladım 6 bucuga girmeden oturdu suan 8 gircek desteksiz oturuyor
BabyBerry 3.5 aylıkken başladık. Zaten bize sormuyor 😂 çok çabalıyordu oturmak için. Doktor otursun ama dikkat edin demişti. Hazırsa engel olmak gelişimine zararlı her çocuğun gelişimi farklıdır demişti. Şuan 4.5 aylık mama sandalyesinde otuyor zaten artık kucakta taşıma çok yoruyordu
VII-Kleopatra altnsy3 4. ayinda kucağınızda oturdu 5. ayinda ortasında desteksiz oturdu kendi kendine