momyboy Merhabalar bebeğim tam 2 aylık rota virüs aşısı yaptıranlar ne gibi yan etkiler yaşadınız ve devletin 2 ay aşıları ile arasında ne kadar zaman geçti 1 ayda Bı kadar aşı fazla gelmez mi acaba bebeklerimize yaptıranlar aydınlatırsa sevinirim
Metehand momyboy ben 3.ayda yaptırdım hiç bi yan etkisi olmadı gayet iyiydi şükür ikinci dozunuda 5.ayda yaptırıcam ağızdan damlatılıyor zaten o yüzden aşı esnasında da ağlamıyor
Cinar_bebek05 momyboy rotayı 3.ayda yaptırdım yan etki olmadı şükür. Dr calpol vermekten çekinme dedi 24 saatte 4 saat arayla 1 çay kaşığı verdim
Candy_88 momyboy rota bizde ishal yaptı 2 haftadır geçmedi, alerjiyi tetiklemiş olabilir diye süt ve süt ürünleri diyetine başladım.. İlk kızımda böyle bir yan etki yapmamıştı, dr 2.dozunu vurdurmayalım dedi..
Bett1 momyboy bugün 2. Dozu oldu hiçbir yan etki olmuyor. Ben 3 ve 5ay olarak dozları ayarladım. 3. Ayında ilk dozunu 5. Ayda 2. Dozu oldu bu aylarda başka asi yok çünkü
ozgetz ve 4. ayda yaptırdım hiç bi şey olmadı çok şükür. Zaten ağızdan veriliyor şırınga ile yapılmıyor. 3. ve 5.ayda da menenjitlerin ikisi de yapıldı . Onlarda da iki aşı ağır gelir mi diye düşündüm ama çok şükür o da olmadı. Doktorumuz o şekilde önerdi.
momyboy ozgetz peki devletin yaptığı 3 lü aşıları ne zaman oldunuz onlarda 2. Ayda oluyo diye biliyorum
ozgetz momyboy devlet aşılarını zamanında oldu 2. Ve 4. Ayda rota ile birlikte. Özel aşılardan olan diğer menenjitleri de ikisini 3. (Oldu) Ve 5. Ayda ( olacak) önerdi doktorumuz. İki menenjit birden ağır gelir mi dedik ama o da ağır gelmedi. Menenjitlerde sadece 37.7 oldu ateş o kadar sonra düştü
maygirl momyboy devletin 2 aylik aşısi ile ayni anda yapildı.ki yapilabiliyormuş bi sakıncasi yok.ağızdan verilem damls seklinde bi aşı zaten.bi yan etkisi olmadı.