Ek gıdaya yogurt ile başlamayı düşünüyorum.Marketten günlük süt mü yoksa açık sütçünün sattığı sütle mi yapmalıyım.210 cc lik küçük cam kavanozlar aldım yoğurt için 6 tane ona yapmayı düşünüyorum.Marketteki günlük sütte hangi marka almalıyım activia ya mı yoksa toz probiyotik yoğurt mayası ile mi yoğurt daha güzel tutar ve 1 litre süt için maya ölçünüz ne kadar. Örnegin 210 cc lik bir cam şişeye ne kadar kullanmalıyım maya aslında ben 1litre sütü mayalayıp 6 kavanoza pay etmeyi düşündüm ama henüz daha yapmadıgım için emin olamadım.Örnegin bir tane kavanozu birinci gün bitiremedi ikinci gün yeni kavanoz mu açmam gerekir ilk gün kalan verilmez sanırım degilmi.6 şişe yaptıgımda 6 günde bir tekrar yoğurt mu yapmam gerekir yani