Defne2323 Yardımcı olabılırmısınız bebegım 5aylık burnu çok tıkalı bu yüzden zorlanıyor balgam olduğu ıcın kusuyor serum fızyoljıkle temzlıyorum vıks sürüyorum buhar veriyorum ama faydası olmuyor sızce ne ypmalıyıö bu fıkır vetebılırmısınız
Meovvmeovv Defne2323 hastaneye götürün orda burnunu yıkayıp aspiratör ile çeksinler içindekileri rahatlar sonra da siz bir burun aspiratörü alın nefes ile çekilen yeterli olur herhalde olmadı güçlü aspiratörler var ondan alın medikallerden o şekilde rahatlar. Ben nazal yıkama yapıyorum anca öyle rahatlıyor sizin bebeğiniz küçük olduğu için s.fizyolojik ve aspiratör ile çekim yapmanız şart
onegirlsmoms Defne2323 otribebe benim kızında burnu tıkanır temizlerim otribebe yle 4-5 saat rahatlar
alyamoms_ Defne2323 bizim doğduğundan beri öyle burun yapısından kaynaklananilir demişlerdi çok küçük burnu
sil Defne2323 benim bebeğimde 2 aylık burnu tıkalı dün doktora götürdüm doktora götür hasta mı yoksa burun mu tıkalı onu öğren trendyolda baby vac burun aspiratörü var elektrikli süpürge ile kullanıyorsun nefesini boşa yormuyorsun ona benzerleri de var serum fizyolojik sıkılıyorum biraz bekliyorum sonra çekiyorum doktorda burun damlası verdi nazal nem diye burnu nemlendiriyor rahatlıyor dünden beri daha rahat uyuyor 🥰
Defne2323 Serum fızyoljık günde en az 5kez yalıyorum yınede açılmıyor bebegım rahatlamıyor ama ben baby vac olanı anlamadım halen nasıl süpürgeye takılıyor cekıyor analtabılırmısınız nasıl yapıldgını
Melikenl Defne2323 5-6 diş sarımsağı ezin ve bir su bardagi kadar zeytinyağı ile karıştırın. 3 gün dolapta bekletin. Akşam uyuduktan sonra ayağının altına sürün. Şifa olur inşallah