ADGA-41 Göğüs pompası elektrikli arıyorum malum çok pahalılar satan olursa anlaşablirsem almak istıyrıum
birprensannesi0208 ADGA-41 Mamajoonun elektrikli ciftli gögüs pompası var düşünürseniz sadece biberonları yok onuda e bebekden alabilirsiniz zaten ayrıyeten satılıyor 200₺ civari birşey
Buseipek1801 ADGA-41 dolap uygulamasından satıyorum bende çok az kullanıldı hala garantisi mevcut aventin tertemiz duruyor detaylı görsel orada mevcut inceleyebilirsiniz kullanıcı adım; ipeksiaksesuarr
nescafebagimlisi ADGA-41 şuan görsel telefonda yok ama ebebekten bakabilirsiniz baby mom çiftli göğüs pompası ama bir tane valf kapağı yıkarken lavaboya düşüp kayboldu oda temin edilebiliyor zaten hem tek hem çift sağım yapılıyor
Merve-Lina ADGA-41 e bebek tek üçlü göğüs pompası. Garantisi kutusu herseyi mevcut. Letgodan satiorum
Seyhanceren Bende almak istiyorum dediğiniz gibi çok pahalı iş görsün yeter satmak isteyen banada yazabilir mi Wp üzerinden de iletişim kurabilirim
Buseipek1801 Seyhanceren dolap uygulamasından satıyorum bende çok az kullanıldı hala garantisi mevcut aventin tertemiz duruyor detaylı görsel orada mevcut inceleyebilirsiniz kullanıcı adım; ipeksiaksesuarr
Mltmert16 Seyhanceren merhaba bende de var çok az kullandim doğum snrasi sütüm insin göğsüm rahatlasin diye kutulu tertemiz duruyor baby mom marka e bebekten almistim
cannog Seyhanceren bende satıyorum kiwi marka tekli az kullanıldı 1 ay kadar kullandım kutulu duruyor