gokceokur 8 aylık kızım bana aşırı aşırı düşkünlesti 1 haftadır.nirmalde akşamları eşim banyo yaptırır çocukları hiç aglamazdi şimdi buyum oğlumu giydirip banyoya koşana kadar arkamdan ağlıyor eşim susturamiyor.yada oyun oynarken sürekli beni takip ediyor odadan cikacakmiyim die eğer çıkarsam ağlıyor.ya bu zamana kadar hiç yanlız bırakmadım yani ihtiyacı olduğunda hep sevgimi verdim güvensiz bağlanma denilen şeyi yaşamasın die.simdi ne oldu da böyle oldu anlamıyorum.babasinds bile durmuyor.dusa girdim odalarda beni arıyor yurutecinde ağlıyor hunharca eşim alıyor oyalıyor ama yok nasıl yıkandığimi bilemedim apar topar çıktım.bu durum beni çok yordu yaa.oglum böyle değildi anne baba secmezdi ama kızım aşırı seçici…
PeekaBoo_ gokceokur 7-8 ay civarı ayrılık kaygısı yaşamaya başlıyorlar benim oğlum da öyleydi hiç aramazdı beni 7 aydan sonra görmediği anda çığlığı basmaya başladı zor ama geçiyor ya
yaseminoztrkk gokceokur o aylarda kaygı durumu çok artıyor ama geciyor merak etmeyin 1 aya falan geçer diye düşünüyorum 🌸
gokceokur aysebb inşallah 12 aya kadar sürmez yaa.belim koptu artık.en azından eşim gelince atıyordum ona şimdi veremiyorum bile istemiyor kızım
Busra0211 Bi an bu postu ben mi yazdım acaba diye düşündüm. 8,5 aylık oğlum ve beni anlatmışsınız. Az önce duşa gireyim dedim, dedim ama babasında durmuyor. Havluya sarılıp çıktım geri. Yalnız değilsiniz valla. Anne aşığı bu çocuklar☺️☺️🤍