cennetkokuluyavrum Sevgili anneler bebekler dis patlatcagi zamanmi ates olur 37 .1 veya ustu olunca distenmi yapar daha once hic bole 37 gormemistik ust dislerde kabarma var baya sureci nasil atlattiniz uykuda kalmadi hep agliyor geceleri 😔 yardimci olursaniz sevinirim
Demetakdgn Şuan aynı durumlayım ilaçta veremiyorum ateşi var vermek istediğim an ağlama krizine giriyor resmen kendini kusturuyor çıkmaza girdim ne yapacağımı şaşırdım altta 2 üstte 1 tane çıktı ama 2.çıkıyo gibiydi baya belirgin çünkü o mu yapıyor başka diş mi bilemedim
cennetkokuluyavrum Demetakdgn Allah sifa versin insallah bizde zor durumdayiz atesi bir yukseliyor bi iniyor calpol var ates dusurucu benim oglum icmeisnde bir sikinti olmuyor da nasil yol izlicez siringayla felan denedinizmi olede cok zor ya
Demetakdgn cennetkokuluyavrum her türlü deniyorum asla almıyor yemiyor vermeye çalıştığımda ağlama krizine giriyo ağlayarak kendini kusturuyor bu sefer zorla yedirebilidiğim iki lokma şeyde gidiyo Allah sabır versin bize çabucak atlatırlar inş
Annonimmm Her diş çıkarmada mı ateşi çıkıyor yoksa bir iki defa çıkartırken ateşte oluyor diğerlerinde olmuyor mu
Demetakdgn Annonimmm bizde sadece üst dişlerde oldu iki gündür yine ateşliydik diş heralde derim ama bademcikleri şişmiş diş olmadığını anladım zaten bu kadar olmuyor çünkü