kolonyalimendil Hepsi burada da baby turco kampanyası başlamış bez 750₺ ikincisi bir ₺ ben aynı bezi 270₺ ye aldım daha yeni nasıl bi indirim bu😂
mnkanne1 kolonyalimendil ben ıslak mendil almıştım karlı olmuştu bez fiyatını arttırdığı için e bebeğin bezini almaya başladım yine daha karlı oldu 👍🏻
Lavina kolonyalimendil 1 bedava yapacakşız diye 3 tanenenin parasını alıyorlar mileten fiyatları bilmezsek inanırım😂 az önce 34 iki paketini 126 tl verdim nırmalde fiyatı 85 tl 40 kupon vardı onu kulandım 😂
kolonyalimendil Ogulluana valla her seferinde bakıyorum yok yani indirim yok iki ayrı bez alsam yine burdan karlı 🤣🤣
kolonyalimendil Lavina aynen yani bu kadar şişirmek nedir insanlar salak sanki bide fenolar paylaşıp duruyor bunu komik oluyor 😂
ikikereanne_ kolonyalimendil tarim kredide cok uygundu iki paket aldim. 5 numara 80 li 200 tl idi tanesi 2,5 a geliyordu .
Memolininannesi kolonyalimendil ben az önce kazandıran çark çevirdim 300 tl üzeri 50 tl indirim verdi ıslak mendil bezde pure baby 24×90 ıslak mendili 350 tlye aldım stokluk oldu
kolonyalimendil Memolininannesi bazen cidden indirim oluyor heleki eski fiyatları biliyorsak ben mesela kasım indirimi başlamadan önce alacaklarımın ekran görüntüsünü aldım cidden indirime girenleri aldım ama bu bez cidden kazıklık
kolonyalimendil ikikereanne_ zaten stoklu bezim var 🤣 dün teyzem sleepy aldım indirim de diyordu kooperatiften belki daha bitmemiştir