Lunaaaaa Bebeğim emeklemeye başladığı gibi tutunup ayağa da kalkmaya başlamıştı ve sıralıyordu, şuan da öyle ama bi kaç gündür ellerini bırakıp ayakta duruyor seviniyor :) deneyimleyen anneler var mı ne zaman sonra yürür acaba bu arada ben hiç acele etmiyorum zaten şuan erken ☺️
neanladinyurdagull Lunaaaaa 11 aylıktı oğlum direk yürümeye başlamıştı 7 aylıktı emeklemeye başlamıştı
Saripapatyaannesi34 Lunaaaaa benim kızımda öyle yürümeye başlamıştı 9 aylıkken tam yürüdü hiç emeklemeden kalktı dediğiniz gibi ayakta minik minik durmalar ile başladı sonrası yürüme 😌
MinikPandam_ Lunaaaaa bizim kız da öyle, her şeye tutunup kalkabiliyor sıralaya sıralaya geziyor bir süre tutunmadan ayakta da durabiliyor. Eli kulağında, yeni yıla kadar yürür diye düşünüyorum sizinki de öyle olur muhtemelen:)
Lunaaaaa neanladinyurdagull yok yani hareketlerine bakarak merak etmiştim mesela kendini deniyor muydu ayakta durmak için
Lunaaaaa Saripapatyaannesi34 bizimde öyle şimdi 9 aylık bi kaç gündür ellerini bırakıyor atakta duruyor arada korkutuyor yani :) peki erken yürüyünce çok zorlandınız mı eminim çok hareketli bi bebektir
Saripapatyaannesi34 Lunaaaaa ya kızım karıştıran bir çocuk değildi çok şükür ama çok koşardı ve hep kafasını carpardi bı yerlere bir müddet alnı mor gezdi aşırı hareketliydi şuan 5 yaşına girecek hala daha öyle 😁
tosbiksmoms Lunaaaaa oğlum 10 buçuk aylıkken yürümüştü şimdi 7 ay 22 günlük kızım var bakalım ne zaman yürüyecek
gergo Lunaaaaa kızım 8.5 aylık yürüme arkadaşıyla bir kaç adım atıyor baya istekli oturmak istemiyr sanırım yaşıına kadar yürür
Kereminannesiii Lunaaaaa 5,5 aylıkken emekledi, 9. Ayında tam anlamıyla tutunup kalkıyordu kendini denemeye çalışıyordu. 11 aylıkken birkaç adım atmaya başladı. Yaşında yürüdü şimdi evde küçük yürüyen bir insan var 🥰
Berraa_54 Kereminannesiii 7 aylığız tutunup kalkıyor ne zaman yürür bilmiyorum ama ben ben de evimde yürüyen küçük insan görmek istiyorum 😂
Lunaaaaa MinikPandam_ Allah sağlık versin hepsine 🥰 gerçekten böyle bile öyle yoruluyorum ki şaftım kaydı resmen herşeyi tutup indiriyor vermeyince çığlık ay :)
Elif8111 Lunaaaaa uzun süre ayakta dikiliyorsa yakında yürür sizinkide. Bizde hiç emeklemedik 9 ay bitene kadar dönmedi bile kızım 10. Aya girdi bi güncelleme geldi tutunup kalkmaya çalışmalar sıralamaya çalışmalar falan derken 11 ayda yürüdü 😊 14 aylığız yerimizde durmuyoruz hiç 😃 şimdide otursa biraz diyorum 😅