Forumunsultaniasude Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır. “Mustafa Kemal Atatürk ” Öğretmenler gününüz kutlu olsun ❤
Cennetkokulum___ Forumunsultaniasude Başta Mustafa Kemal Atatürk ve öğretmenlik yapmış hala yapmakta olan bütün öğretmenlerin günü kutlu olsun. İlkokul öğretmenimin hariç. Burada tanıdığım dört öğretmen var özellikle etiket edip onları da sevindirmek istiyorum. @Kalimbanne @Fasulye12 @CizerBirAnne ve canımın canı @calikusuu Gününüz kutlu olsun.♥️
Deletedmom104 Forumunsultaniasude Başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün, tüm öğretmenlerin ve @calikusuu kuşumun öğretmenler günü kutlu olsun 🌸🌸
Deletedmom_109 Forumunsultaniasude her anne biraz da öğretmendir 🥹 hem anne hem öğretmen olanlarsa iki kere annedir hem kendi yavrularına hem öğrencilerine 🥹 öğretmenler günümüz kutlu olsun 🫶🏻
Fasulye12 Cennetkokulum___ bu arada , yorumlarınızda nokta atışınızdan dolayı takip ettiğim birisiniz😇
calikusuu Cennetkokulum___ Foruma girip senin bu tatlı mesajını görmem ❤️ duygulandım 🥹 iyi ki diyorum 💜💙💜
Laden Forumunsultaniasude Eserinin üzerinde imzası olmayan yegane sanatkar öğretmendir. Başta ulu önder Musta Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. İyi ki varsınız❤️
Prensescilek Forumunsultaniasude öğretmenler gününüz kutlu olsunn. Bizde kızımla öğretmemize hediye aldık yarın verecek , bide yarın serbest kıyafet günü kombinin hazırladı , hediyesini hazırladı heyecanla yarını bekliyoruz ☺️❤️
Forumunsultaniasude Prensescilek ayyy çok tatlı çok güzel heycanlar bunlar 🥰❤☺ Böyle güzel günlere şahit olsunlar herr zaman 🙏❤